2012. augusztus 5., vasárnap

Hírajánló - Állami fenyegetés a Hírháttér ellen

A Hírháttér Multimédia email fiókjába a napokban több fenyegető üzenet érkezett, többek között a VIII.kerületi Rendőrkapitányságról is.
Fenyegető levelek Orbán Viktor és pintéri titkosszolgálata címéről Echelon Leleplező blog
Életveszélyes fenyegetés Orbán Viktor(AH), és BRFK 8.ker.-i emailcímről Hírháttér Multimédia  Alkotmányvédelmi Hivatal WikipédiA
Alkotmányvédelmi Hivatal (A volt NBH oldala)


Kunyhólakó hajléktalan
A X.kerületi Terebesi erdő az egyik utolsó bástyája a kunyhólakó hajléktalanoknak
, akik családias békében és háborítatlanul élhettek ezidáig. A fülkeforradalom azonban itt is, mint sok helyen forradalmian antiszociális változásokat hoz majd a hivatal és a törvény erejével támogatva. A X.kerületi önkormányzat részéről több vélhetően ürügy is elhangzik az embertelen kilakoltatások indokaként. Az ÁTLÁTSZÓ.HU által készített videoriportban a tanösvény, a jól ismert és már a XV.kerületben is bevált propaganda  szó: a rekreációs terület, de egy közeli építkezés is szóba jön érintőlegesen, ami ugyan nem az adott területen van, de a hajléktalanok ottléte ki nem mondva, de bizonyára terhessé vált, mert zavarja majd a Lakópark nyugalomra és békére vágyó lakóit?
Kizavarták a hajléktalanokat az erdőből 168
Lakópark miatt zavarják el a hajléktalan embereket AVM blog
Magda erdeje Népszava online
Hajléktalanok pedig léteznek tőlünk nyugatabbra is, bármilyen hihetetlen Frankfurtban miattuk vetettek véget az Occupy-mozgalom antikapitalista, sátoros tiltakozásának a napokban.
Felszámolták Frankfurtban az Occupy-mozgalom antikapitalista tüntetését Kitekintő.hu
Lövöldözés egy amerikai szikh templomnál Népszava online
Húszezer katona rohamozta meg Aleppo városát  Oroszország Hangja
Összecsaptak a törökök és a kurdok - 19 halott kuruc.info

Vallástörténeti lexikon: 
A yezidi vallás

Yezidi ezidizm A yezidi vallás csak a kurdok között fordul elő. A legtöbb yezidi hitű ember Iraki-Kurdisztán területén él. Ez a vallás szintézise a pogány, zoroasztriánus, manicheus, zsidó, nesztoriánus keresztény és muzulmán elemeknek. A yezidik hisznek egy már passzív teremtő istenben, és Malak Ta’us-ban, a Páva Angyal-ban, aki az isteni akarat végrehajtója. A yezidik csak Ádámtól származtatják magukat, Évától nem, így különböznek az emberiség többi részétől. Ebből következik, hogy yezidinek születni kell, a vallást fölvenni nem lehet.
(forrás: A kurdok történelme Kurdistan.hu )

Kapcsolódó oldalak:
A Pávaangyal hódolói elixír online
Újabb robbantások: Páva-angyal imádókat támadtak ! atv
Yezidi ezidizm flickr

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése