2010. november 8., hétfő

Hajléktalan-kérdés

Egy fórumról:
"1.) a hajléktalanok problémáját nem tudja megoldani a állam/társadalom , miért is tudná , hiszen munkát sem tud adni az állampolgárainak . Jövõt sem , és semmit sem. (Majd lesz ahogy lesz ... találd fel magad KISPAJTÁS).

2.) Ha az 1.) pont megoldásában már ilyen tehetetlen az állam akkor legalább ne rontsa a büdös hajléktalan a levegõt az aluljáróban .

-----------------------------------------------------------
Mégis milyen igazságosságot tetszenek keresni egy alapjában véve rohadt rendszerben?


Egy német pályaudvaron tetszik tudni mi történt akkor amikor a hajléktalanok befészkelték magukat ?
Kivezényelték a rohamrendõröket és szétverték az ott hõbörgõ hajléktalanokat mint a szart.


Ez NYUGAT EURÓPA VÁLASZA A HAJLÉKTALANOK KÉRDÉSÉRE."

Egy fórum hozzászólás valahonnan, beemeltem ide, mert jobb, ha minél többen tisztában vagyunk azzal, mi a fejlett nyugat válasza a hajléktalan kérdésre. A további kérdés pedig az
, hogy továbbra is barbár poszt-római civilizációban akarunk élni (döglődni), vagy képesek vagyunk törzsi-nemzeti magyar kultúrát teremteni. Az ókori Róma tovább él a jogrendszerben, a barbár szokásokban, a hatalom gyakorlásának minden formájában, az erőszakban, a megalkuvásban, a kitüntetésekben, mindenben. Ezért minden magyar figyelmét felhívom arra a tényre, hogy Róma és a hunok mindig is két világot képviseltek. Ma behódoltunk az új Rómának, világbirodalom részeként a nemzetünk lassú halálra van ítélve, és ebben a rendszerben amely könnyen lealacsonyít a magyarság nem találhatja meg a számítását. Érdekes momentum, hogy Friedrich Nietzsche a kereszténységet kárhoztatta a Római Birodalom bukásáért, Hamvas Béla a rómaiakat kárhoztatta, hogy magát a kereszténységet is rómaivá tették, vagyis hatástalanították. Mindenképpen Hamvas áll szerintem közelebb az igazsághoz, hiszen a Birodalom pompázik, és újabb Provinciák csatlakoznak hozzá. És a hozzászólásból már tudjuk azt is, hogy mi lesz az új törvény, vagy mi már most az új törvény. Isten óvjon minket a Birodalomtól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése