2011. június 9., csütörtök

Újabb hősies és önfeláldozó ellenálló - a kapitalizmus újra gyilkol hazánkban

Újra gyilkolt a gyilkos demokrácia. Tiltakozásul a kilakoltatása ellen probán-bután gázpalackokkal robbantotta be házát a 61 éves mályi férfi a héten. Az újpesti és az újpalotai tragédiák után láthatóan a szaros önkormányzatok még mindig nem állították le magukat a kilakoltatásokkal kapcsolatosan, persze sajnálkozásuknak adtak hangot, meg ők mindent megtettek, hogy ne ez legyen a történet vége, de sajnos így történt - olvassuk, persze mintha az újpalotai esetben vagy Újpesten a Berda József utcában a nyílt állami erőszakon kívül, bármit is tettek volna, vagy akartak tenni. Kérdezem én, hogy kié a legfontosabb érdek, és mit jelent az érdekelsőbbség? Az önkormányzaté, a rendőrségé az előnyszabály vagy a szenvedő állampolgáré? Ha elromlik egy tank, egy magyar megszállók által üzemelt gépkocsi Afganisztánban, ahol megszállóként vagyunk jelen, azt érdekes módon minden eszközzel és pénzt bevetve megjavítják vagy lecserélik újra, a mezei állampolgár kérdezem én, aki kilakoltatásra vár, annak az élete nem ér annyit, mint a zsoldos hadsereg egy katonájáé, utóbbinak dísztemetés jár, holott idegen kultúrában erőszakkal terjeszt egy beteges ideológiát, miközben idehaza a valós hősi halált a kilakoltatottak halják, úgye Berda József utca Újpesten, a Zsókavár utca Újpalotán és most Mályiban is, ő nekik nem jár az állami kitüntetés és a dísztemetés. Persze azzal is tele van a szátok, hogy a szocializmus alatt, ki gyújtotta fel magát, - a hatalom, akkor is hatalom volt, a hatalom természete azóta sem változott - de csak azért van tele - (mentek-jártok serényen emléktáblát avatni farizeus fideszes és Mszp genyók a Nemzeti Múzeum falához gyászos vádló szemekkel, elvégezni becsületbeli ügyként a halálrituálét), hogy a jelenlegi rendszer bűneit és mocskát elfedjétek, ezért indul dr. Kocsis Máté emléktáblát avatni, így mossa a kezeit, mert bizony ha bűntelen lett volna a szocializmus, akkor kit vádolnátok hitvány bitangok? Kire mutogatnátok makogó majmok, hibáztató ujjakkal, beszédekkel hogy ki a felelős?
Most nem tartotok beszédeket, hogy ki a felelős? Kiugrott az ablakon egy idős nő, megégett egy ember és nem érzitek a felelősséget, hogy egy embernek fel kellett robbantania a saját életét, önmagát, mert az önkormányzat nem kegyelmez senkinek? Aztán azért mára az is kiderült a szocializmus, noha bűnös rendszer volt, (mégis biztosította a lakhatáshoz való alkotmányos jogot)többek között ezért is sokkal élhetőbb volt bizony mindezek ellenére, mint az álságos, hazug és legfőképpen propagandából fenntartott látszat szabadság és gyilkos, nemzettelen tajgetosz-demokrácia. Pokolba veletek. Mostani hazug politikai rendszerben nem egy Bauer Sándor gyújtotta már fel magát, hanem ezer, emléktáblát egyikük sem kapott. És Bauer Sándor, ha ma élne, ugyanúgy felgyújtaná magát a Nemzeti Múzeum kertjében...
Előbb vagy utóbb, mivel elszántságból és végső elkeseredésből sajnos már láthatóan nincs hiány, mert eddig züllesztette magát a korrupt és amúgy is már kezdetektől fogva kriplidemokrácia, hogy nem az első a bajbajutott állampolgár érdeke, nos a robbanó gázpalackok torkolattüze, meg fogja találni valódi ellenségeit és nyíltan a hatalom ellen fognak fordulni. Sok odaérkező megégett végrehajtó, önkormányzati lángoló seggarc és rendőr fog megsebesülni, lángolni, ha ki akarnak, majd lakoltatni valakit. Egyre nagyobb ellenállásba fogtok ütközni! És ez a jövőkép már előre kirajzolódni látszik. Egyébként a hatalom állítólagos részünkről nem erre lett felhatalmazva, hogy az emberek személyes életterébe rendőri erőkkel törjön rá. Ez egyik párt választási kampányában nem volt felíratlózung, hogy MAJD RENDŐRI ERŐKKEL KILAKOLTATJUK ÖN-t, EZÉRT SZAVAZZON RÁNK. Árpád fejedelem vagy a kettős honfoglalás óta, a Kárpát-medence területe, minden magyar számára köztulajdon.
A honfoglalók szabadsága, addig tartott, amíg minden magyarnak szabad fegyverviselési joga volt. Ezt követeljük most is, mert Petőfi Sándor is ezt követelte 1848-ban. Az igazi demokrácia bizony ez, mert ha most a szabad magyarnak fegyvere lenne, akkor -saját belátása szerint alkalmazhatná tiltakozásul önvédelem és mások életterének védelme szerint- ha ki akarnának lakoltatni valakit, akkor akár a rendőrséggel szemben is a hatalmat bármilyen szabad fegyveres csoport helyi kapitulációra kényszeríthetné.



Ezért a magyar szabadság vége is ott kezdődött el, hogy egyeseket fegyver védett, míg másokra fegyverrel támadott (és kilakoltatott)
.


Ezért az állam erőszak monopóliumát kell megszüntetni elsődlegesen, azáltal, hogy mások is gyakorolhatják a fegyver viselési és alkalmazási jogot, a polgárőr jogokat is. Egy kilakoltatás megakadályozásához több száz tiltakozó vagy ezer embert kellene összecsődíteni. Míg 50 fegyveres magyar elég- és képes lenne, más problémamegoldó és konstruktív alternatívára és megoldásra kényszeríteni a mindenkori hatalmat egy kilakoltatás kapcsán, ezért kell ez az ellensúly, amit a szabad fegyverviselés és gyülekezés teremtene meg.

MommoHD - Öngyilkos a Szabadság hídon +16
Már egyszer kérdeztem, bár sajnos egy emléktábla nem fogja visszahozni az életbe, de
ez az ember a S Z A B A D S Á G hídon és a rendszer elleni tiltakozásul, vagy annak áldozataként halt mártírhalált. Ideje lenne hipokrita farizeus majmok nem csak a múlt bűneivel foglalkozni, hanem a jelen felelőseivel,és főként ebből fakadóan a kapitalizmus áldozataival is.

Linkajánló:
Tragikus kilakoltatás Mályiban
Bauer Sándor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése