2014. január 19., vasárnap

Tartarossz hírek (01-03.hét) - Hajtóvadászat és bankpánik: "3 millióan a bankrobbantásokért"

"Végtörlesztés" a CIB BANK-nál (fotó forrása: Szabadon ébredők weboldala)
                                                       
Bomba robbant a XIII.kerületi bankfiókban, szimbólikus a helyszín ahol megtörtént a "terrorcselekmény", szemben a Nyírő Gyula kórházzal a Lehel úton régóta 7-8 bankkirendeltség is működik egymás tőszomszédságában. A bankfiókban és az épületben közel 25 milliós kár keletkezett. A legnagyobb kárt azonban nem a bankfiók, hanem a rendszer szenvedte el, a presztízs veszteség helyrehozhatatlan, hiszen 2014 január 13-án hajnali 4 óra 18 perckor Magyarországon - sokak vélekedése szerint - egy új nemzeti hős született - a bankrobbantó. A világegyetemünk is az ősrobbanásból keletkezett, legalább is a Kant-Laplace hipotézis szerint. Filozófiai a kérdés, hogy ki rombol és ki az aki épít. Bakunyin úgy gondolta szükségszerű a rombolás az újjáépítéshez. Horts Mahler a Baader-Meinhof-csoport ma is börtönben sinylődő tagja anno pedig úgy gondolta, hogy a kapitalizmus embertelen és ezért mindenképpen tenni kell ellene és a lehető legtöbbet amit a saját erőnkből megtehetünk. A Horst Mahler idézet miatt a hvg.hu egyébként verbális kritikát fogalmazott meg velem szemben és több más hozzászólóval szemben is, akik a Hírháttér Multimédia által létrehozott: 3 millióan a bankrobbantásokért facebook csoportban fejtették ki a bankrobbantással szolidáris nézeteiket és véleményüket. A Jobbik Magyarországért Mozgalom volt az egyetlen parlamenti párt, amelyik a robbantást elkeseredett devizás végkifejletként értelmezte és a felelősöket a rendszerváltásban gyökerező és a jelen politikájában is esszenciaként megbuvó hazug, képmutató (nem megoldáskereső) és embertelen (kétkulacsos) politikában határozta meg. Valójában a társadalmat érintő súlyos problémák elől a mindenkori hatalom mindig is elzárkózott, mindig is az elit érdekeit képviselte, noha hatalmát a hazugsággyár és média túlsúly és az anyagi javak és négyévente az áldemokratikus választások tartják fent, mindezek ellenére úgy gondolkozik az épp aktuális 2/3 is, hogy felhatalmazás szerint kizárólag ők az illetékesek ezekben a kérdésekben. Minden ilyen felhatalmazás legitimitása alapjaiban kérdéses, nonszensz hiszen minden egyes politikai kampány hazug ígéretek és manipulációk végeláthatatlan tárháza: népátverés.
Bombafenyegetést kapott a szolnoki bíróság  Hír24
Fenyegetőző miatt ürítettek ki egy szombathelyi bankot  Hír24
Bomba robbant egy budapesti bankfióknál, sérült nincs eurnews
Robbantás egy pesti bankfiók előtt Index.hu
Felrobbant egy budapesti bank hvg.hu
Nagy a pusztítás - Vége a bank legyőzhetetlenségi mítoszának Szabad Riport
Profi munka volt a bankrobbantás Magyar Nemzet online
Másik banknál is feltűnt a robbantásnál látott motor Hír24
25 milliós kárt okozott a Lehel úti robbantás fn24
Vélemény: Népi hősünk, a bankrobbantó terrorista hvg.hu
A bankok védelme mindenek felett: 135 nyomozó keresi a bankrobbantót Deres.tv
A bankrobbantást támogató Facebook-csoport alakult CINK.hu
3 millióan a bankrobbantásokért facebook-csoport
A HÍRHÁTTÉR bemutatja : 3 millióan a bankrobbantásokért YouTube user:echelon8888
Lakner Dávid: Reakciók és találgatások a robbantásról vs.hu
Bankrobbantás: két szemtanú lehet Hír24
Bomba után kutatnak a Mammut 1-ben Hír24
Lezárta a rendőrség az Andrássy utat hvg.hu
Vége a bombaparának az Andrássyn  Hír24
Megint bombariadó van a MOM parkban Hír24
Kiürítik a Savoya parkot  Hír24
Újabb CIB-es bankrettenet BAL*RAD
Kétszáz rendőr rohanta le Ürömöt BAL*RAD
A bankrobbantással összefüggő rendőri akció Ürömön !!444.hu!!!
Rendőrök szállták meg Ürömöt kuruc.info
Itthon: Lefújták a hajszát, nincs meg a robbantó hvg.hu
Valami elkezdődött YouTube user:BLoGTV 
A Jobbik az elmúlt 24 év kormányainak banki politikáját okolja Bar!kád /Alfahír/

A hajléktalanoknak van, a felvett közpénzeknek pedig nem is volt szaga

A hajléktalanok egy jól körvonalazható, tudatosan és előre megtervezett program szerint szorulnak ki lépésről-lépésre az általuk kényszerűen kialakított, kvázi természetes életterükből. Valójában az OPNI bezárása volt sokak kálváriájának a kezdeti pontja. Évekkel később - egyáltalán nem kizárt, hogy gondosan előkészített és óvatos, titkosszolgálati hátterű lépés volt - a Csepelen történt ember-elásás ügy szolgáltatta a mostanáig is tartó üldözésükhöz a casus belli-t. Azóta a hajléktalanok kiszorítása több főbb stratégiai lépésben zajlik és zajlott le. A "könnyek ösvénye" elsősorban azzal kezdődött, hogy a saját építésű, otthonként funkcionáló kunyhóikat hatósági erővel dózerolták, bontották és rombolták (a szeméttel egy kategóriába besorolva) ahol tudták és pusztították ahol érték, olyan területeken is, ahol ez jogilag is igen kétséges beavatkozás volt (MÁV kezelése alatt álló területen) természetesen nem kímélve háziállatokat sem. Az általában erdős területekről való kiűzetéssel megfosztották őket egy kimutathatóan egészségesebb környezettől és egy védettebb élettértől is. Miután ezt a programot végrehajtották, a kukázás tiltásával és a közterület életvitelszerű használatának tiltásával a város lakott területén belül is kriminalizálták őket, és állandó hatósági vegzatúrával éreztették velük, hogy a hajléktalanok persona non grata-k a tőkés-imperialista diktatúrák szemében, - bárhol a világon-, mivel a hajléktalanság látványa szüntelenül emlékezteti a kizsákmányolók kasztjának felelőtlen és értelmetlen önzését, és ebből fakadóan saját értékrendjének társadalmi hatásait és szörnyű és embertelen végkimenetelét , ezért gyengíti az erőszakos lobbi rendszerének a sorait és ezzel gyengíti annak az abnormáinak a rákényszerítését az itt élő normális-normák szerint élni szerető, a még egészséges erkölcsi tudattal rendelkező és nem szociáldarwinizmussal megfertőzött milliókra.
22 éve járja az utcákat és hajléktalanokat gyógyít egy Pittshburg-i orvos CafeBLoG
Karácsonyi ételosztások - országos összefoglaló Magyaroszági Krisna-tudatú Hívők Közössége
Undorodik a főváros a büdös szegényektől CINK.hu
Főváros: Elviselhetetlen bűz terjengett Index.hu
Nem adhatsz enni a budapesti szegényeknek Index.hu
Tapasztalatok első kézből: 3 év hajléktalanság után- Rácz Gábor László /UAFSZ/ YouTube

Vér, sár és kukorica
A vadászok eleddig minden gond nélkül kilőtték a kóbornak vélt kutyákat a területükön - akár a gazdáiktól pár lépésre elcsánborgott póráz nélküli ebekre is simán tüzet nyitottak minden lelkiismeretfurdalás nélkül, és öltek, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva és abban az esetben is így történt sokszor, amikor a szerencsétlen állat még csak nem is kergethetett vagy veszélyeztetett volna vadat, hiszen ideje se lett volna rá. Az évek óta tartó folytonos és értelmetlen kegyetlenkedési sorozatnak talán az vethetett véget, hogy a Tolvajkergetők (Tomcat és szervezett csapata)  facebook csoportja felkarolta a "Zorka-ügyet". A tragikus csillebérci eset - Zorka kutya halála, így talán mégsem volt teljesen értelmetlen.
Véres kukoricaszemek buktatták le a vadászt Hír24
Itthon: kirúgták a kutyát agyonlövő vadászt a Pilisi Parkerdőtől hvg.hu
Albínó toportyánférget lőttek ki Index.hu
Lázár János vérengzést rendezett arisztokratáknak Hír24


      Kis lépés TGM-nek, nagy lépés az emberiségnek
Bő 24 év telt el abból az embertelen rendszerváltásból, aminek sajátos regnálása valójában az itt és benne élők számára valós társadalmi katasztrófa helyzetet teremtett és megoldatlan, a többség számára évtizedek óta kizárólag az állandó és kilátástalan válság szinomimáit jelenti. Közéleti személy még soha nem tehette és merte meglépni nyilvánosan, még eldadogva sem, hogy bocsánatot kérjen mindezért, hogy nyilvánosan is beismerő vallomást tegyen.
Élő adásban kért elnézést TGM a rendszerváltás miatt  Red*Help
TGM: Az ellenzéket is le kell váltani YouTube user: atv
Meghekkeltük a NAV épületét  4K! Negyedik Köztársaságot !

Kitekintő:
Megkezdődött a pravoszláv karácsony Magyar Kurír
Para-Kovács Imre: Herkules a Gyíkember ellen Amerikai Népszava

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése