2013. január 16., szerda

Tartarossz hírajánló - A Börtönellenes Társaság híreiből (BET) - frissítve

Borbély József kormányzó (fotó: SoDI)
Borbély József kormányzó, a TEMPO elnöke kiszabadult a koncepciós per utáni  önkényes kényszerintézkedés és bírói túlkapás, az előzetes letartóztatás 30 napos poklából. Ügyében jobbikos képviselők is közbenjártak (Morvai Krisztina, Gaudi-Nagy Tamás, Zagyva György Gyula) A riportból kiderül, hogy a közhiedelemmel ellentétben a fogvatartottak rendkívül rossz és középkori fogvatartási körülmények között vannak és erre hívja föl többek között a figyelmet Borbély úr. A börtön koszt ehetetlen (rákkeltő! szerk.) moslék, a venyigén két gyilkos közé zárták be első nap, a zárkában 15 foknál nincs melegebb télen, az orvosi ellátás pedig az ő esetéből is láthatóan katasztrófális. A kormányzó amnesztiát ígért a fogvatartottaknak és helycserét a politikusokkal. SoDI riportja:
Borbély József a fogságáról és a szabadulásáról (2012.01.14.) YouTube user: vagatlan
Borbély József szabadulásáról YouTube user: 66masodperc

Domján Tibor, a Hírháttér Multimédia munkatársa, otthonvédő, keresztény tényfeltáró újságíró is a napokban szabadult ki a börtönből, mivel a hatalom 4 napos elzárásra ítélte a botrányos (a rendőrök könnygázt használtak zárt térben) Búza utcai kilakoltatás utáni fejleményként. Szabadulása utáni első és második blogbejegyzése:
A legfőbb választás (Az Isten útja vagy Sátán és Háttérhatalom útja) Echelon Leleplező BLoG
Ott honvédelemért 4 nap letöltendő Echelon Leleplező BLoG
Villámfilm: 13 milliós kölcsönre 65 millió kamat Hírháttér Multimédia

Végh Gábor politikai üldözött filmje, menekültként és hajléktalanként él egy Bécs melletti erdőben. A film szerint Végh Gáborba, amikor eltört a lába, a magyar titkosszolgálat egy 2mm x 15mm mikorchipet injekciózott. Ez nem elképzelhetetlen, hiszen a videói arról tanúskodnak. hogy többször is összeütközésbe került már a hatóságokkal és tudtommal kényszerű hajléktalansága előtt a Rózsadombon lakott (Bimbó út), ahol bizony politikusok és különösen védett személyek élnek. Mikrochip YouTube user: gabor vegh

A Buddhista misszió (Arya Maitreya Mandala Egyházközösség) decemberben ruhaosztást tartott a VIII.kerületben, a Teleki téren. A Buddhista Misszió Arya Maitreya Mandala, az első magyar buddhista közösség, amelyik az 1950-es években alakult. Alapító első ügyvivő vezetőjük Dr Hetényi Ernő 1912-1999 (Láma Dharmakírti Padmavadzsra) volt.
Beszámoló a 2012-es ruhaosztásról Buddhista Misszió
Bhután - Az elveszett királyság (Frei dosszié - 2007) Buddhapest BLoG

Megkezdődött a Kumbha Mela, a világ és a hinduk legnagyobb vallási ünnepe. 2013 március 10-ig tart.
Kumbha Mela Terebess Ázsia Lexikon
Kumbha Mela 2013
Szádhu képgaléria - Sadhu Photo Gallery TarrDániel oldala

Budaházy György
vendégei a műsorban Balogh Béla, a Koppány csoport vezetője, és Tatár József a MAREVOSZ (Magyar Rendszerváltó Fórum) elnöke voltak.
Otthonvédők a Budaházy műsorban Szent Korona Rádió

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése