2013. július 14., vasárnap

Tartarossz hírajánló - MSZF sajtótájékoztató: nyolcgyermekes család kilakoltatására készül László Tamás polgármester Újpalotán

Egy lábasházzal arrébb, a két évvel ezelőtt történt tragédiával végződött kilakoltatás helyszínétől, a Zsókavár utca 28.számú ház XII.emeletének egyik lakásában tartott pénteken sajtótájékoztatót a Magyar Szociális Fórum egy kilakoltatás előtt álló rezsi- és lakbérhátralékos 8 gyermekes család ügyében. Újpalotán lassan minden lakótelepi tömbházban lezajlik majd egy hasonló dráma vagy tragédia. A szintén a kerületben lévő Drégelyvár utcai, tavaly karhatalmi erőkkel végrehajtott kilakoltatás óta üresen áll a lakótelepi lakás. Üresen álló ingatlanok és utcára dobott családok. "Ez a kapitalizmus, ebből vagy te is" . A munkanélkülieket jelenleg sújtó antiszociális állami TB-terror pedig csak megnöveli majd az amúgy is magas végrehajtások számát. A rendszerváltás kilátástalan poklából sokan külföldre menekülnek, másokra a kényszerű száműzetés vár, mert az igazságtalan és antiszociális törvények miatt az állammal konfrontálódnak. Az állam az állampolgárok farkasa. László Tamás polgármester nem jelent meg a sajtótájékoztatón, sem a Magyar Televízió munkatársai,  a közszolgálati televízió a tőkés diktatúrában már csak nevében maradt köz. "Utolsó morzsáit rágják". A hírTV a hírek szerint jelen volt az eseményen, de ők többször forgatnak és kevésszer adnak, sokszor azért vannak jelen, hogy ne legyenek ott, csak névleg. A 23 év, a  lidércnyomás évei.

Kapcsolódó oldalak:
Magyar Szociális Fórum sajtótájékoztató - Újpalota, július 12-én YouTube user: hungariatv
Nyolcgyermekes család kilakoltatása - Egyszerűen csak élni szeretnénk Magyar Szociális Fórum
Éhezik a kilakoltatott kőbányai család - bútorai sincsenek Szabad Riport

Borbély József kormányzó, az Apostoli Magyar Királyság Kormányzói Hivatala ultimátumot adott közre. Az ultimátum szerint 2013 július 26-án lejár az amnesztiarendelet, azon parlamenti képviselők, akik a július végi határidőt elmulasztva nem mondanak le mandátumaikról letartóztatásuk után 30 év fegyházban letöltendő szabadságvesztő büntetéssel számolhatnak.

Kapcsolódó oldal:
Ultimátum Apostoli Magyar Királyság Kormányzói Hivatala

Egyéb hírek:
NPD kontra antifa tüntetés a bevándorlók miatt Berlin (Moritzplatz) YouTube user: 66masodperc

A kínai piacokra is rájár a rúd, a kukázás józsefvárosi tiltója Kocsis Máté a Négy Tigris piacot akarja eltakarítani az útból közbiztonsági okokra hivatkozva, pedig az árához képest a legjobb viperákat itt vásárolhattuk, ha forradalmi volt a helyzet,  a lakosságnak még égető szüksége lehet ezekre, ha itt az idő ;nos nem kell gondolatolvasónak lenni hozzá: de stadion lesz a piac helyén vagy sporttelep.
"Kiborulások lesznek" - bezár a Józsefvárosi Piac YouTube user: hir24web
A józsefvárosi polgármester a kisemberek életére tör Munkáspárt*



Gin-Fizz (betiltva)
Megint besöpörték a bioboltok polcait. Lebegtették korábban már azt a képtelenséget is, hogy a népszerűbb kínai gyógynövények behozatalát is korlátozni fogják (ti. szibériai ginzeng, koreai vörös ginzeng, ginzeng) EU szinten. Nem fogy a pfizer kék tablettája, ezért ismételt ellentámadást indítottak az egészségünkért :) a "gyógyszergyártó lobby". Az eddigi évek két legnépszerűbb és legmegbízhatóbb minőségű, kínai hátterű potenciakapszulája lett az áldozat. Bevonták a kínai Gin-Fizz és a 69 FOR MEN potencianövelőket. Egy biztos, a világháló nem hazudik és Kínában többféle Dragon Power kapható legálisan Hong Kong-tól Sanghai-ig. Magyarországon pedig az eredeti Dragon Powert már évekkel ezelőtt kivonták a forgalmazásból és tiltólistára tették (illegálissá) és ami van, az az 1-féle hírmondónak maradt, az természetesen nem az eredeti kínai termék, hanem a Dragon Power plus fantázianévre hallgató készítmény, amit gyógyszertárakban is árusítanak. A márkát megvették és lenyúlták, a minőséget nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése