2013. június 30., vasárnap

Programajánló - Ítéletnap ! - Elég volt! Mi döntünk nem a Kúria (2013.07.04.Csütörtök 13:30 Markó utca 16.) - A leghírhedtebb kilakoltató rendőrbűnözők pere lesz Molnár F. Árpád ellen (2013.07.05. Péntek 11:00 Markó utca 27.)


" 2013. június 25-én a Magyar Bíróságok döntésképtelensége folytán utcai harcok alakultak ki a rendőrök és a többségében devizahitelesek között. Az ítéletet július 4-re 14:00 órára napolták el. Csak találgatni lehet, mi lesz a döntés, de véleményünk szerint semmi jó nem várható. Ennek tudatában:
MI, KOPPÁNYOSOK HARCBA HÍVJUK A NEMZETET."

Kapcsolódó oldalak:
A Koppány-csoport felhívása a teljes nemzethez szól, nem pártpolitikai megfontolások és megosztottság és pártlövészárkok mentén, hanem azok felett - mindenkihez - a felhívás teljes szövege itt olvasható: 
Ítéletnap - Mi döntünk nem a kúria facebook

A Hírháttér Multimédia weboldalán a legfrissebb hír: "A leghírhedtebb kilakoltató rendőrbűnözők pere lesz Molnár F. Árpád ellen, mert tudósított egy idős asszony utcára dobásáról":
A leghírhedtebb kilakoltató rendőrbűnözők pere lesz Molnár F. Árpád ellen Hírháttér Multimédia

Az ügy előzményeiről, Almási Máriát az előző kilakoltatáson is előállították, csontritkulással is hősiesen védte a szomszédja, Emma néni otthonát, 72 000 forint tartozás miatt lakoltatták ki. A történet ismerős, az idős nőtől megvonták a rokkantsági járadékát:
Kilakoltatás - Fidesz: Nem a pénze, a lakása kell YouTube user:8888echelon

BET (Börtönellenes Társaság) hírek és a NAV állambűnözés kategóriáiból:
A figyelmeztető peticíóm ellenére is zavartalanul folytatódik a munkanélküliek elleni etikátlan és antiszociális állami-fideszes NAV TB-terror: 
Soós József Titán és Rácz Gábor László Udinéből üzent. Egyébként magánvélemény, de nem a családja árulta el Titánt, ahogyan ő ezt értelmezi, hanem a törvényhozó zsarnokság és minden olyan beteges személy, aki patológ módon helyesli, hogy a munkanélküliek ellen NAV-TB terror és végrehajtás legyen. Valószínű a család most Titánt hibáztatja a végrehajtó odaérkezése miatt, miközben a törvény alapvetően antiszociális és a NAV külön szemétsége, hogy két évig minden esetben teljes kussban van a tartozásról, és egyben 200 ezer - 300 ezer körüli összeget küldenek ki munkanélkülieknek! Hozzáteszem, szándékosan. Ezt pedig nem lehet másként értelmezni, mint az amúgy normális esetben békés lakosság szándékos hivatali-hatósági megfélemlítését.  Ha lenne itt esélye 1 millió új munkahely megteremtésére, valljuk be, nyilvánvaló hogy erre megfélemlítő terrorra semmi szükség nem volna. Innen is látszik, hogy szó nincs ilyesmiről, minden hazugság és nem lesz, csak tovább romlik a helyzet,  a kormány semmivel nem különb a náci Hitlernél, vagy a CIA vezérelt Ronald Reagan-nél, tajgetoszt készít és halált a szegényebb rétegek ellen !
ÜZENET - Elárultak a családjaink, térjetek meg! YouTube user: ULTIMÁTUM AFSZ
Három csapás - 11 év fegyház 600 forint és egy paplan elrablásáért egy hajléktalannak [O]rigo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése