2013. április 14., vasárnap

X-akták - Végh Gábor videófelvétele: "Logikai egység van a szememben"



Végh Gábor, aki politikai menekültként és kvázi hajléktalanként él a Bécs melletti erdőkben "elárulta a projektjét": idegen lényekről őriz dokumentumokat, saját felvételei vannak, nem humanoidok, hanem robotikai egységek, amelyek "jönnek-mennek" a mi világunkban.
A tegnapi napon egy haláleset megint megerősítette azt, hogy a Vénusz bolygó gravitációs mezője metszi el az emberi életet. A Placidus asztrológiai programmal beállítottam (a nyári időszámítás miatt +1 óra) és tegnap 19:48 kor érte el a bolygó a horizontot és nyugodott le. Hétfőn reggel Budapesten 6 óra 10 perc körüli időpontban érdemes lesz gyomrunk feletti meditációt tartani, ugyanis a Vénusz keltével szorosan összefügg a reggeli "gyomorkorgás", ami egyébként nem az, hanem valami rejtélyes szálon vagy köldökzsinóron van összekötve az emberiség életciklusa, laikusként valamiféle gravitációs hatásnak mondanám.. Ez a profánul hangzó megállapítás és megfigyelés mindenképpen további kutatásokat igényelne, főként ittlétünk okaira világíthatna rá. A Vénuszt már az iszlám megjelenése előtt az Arab-félszigeten egyfajta halálistenként tisztelték, és emberáldozatokat is mutattak be a "felkelő" bolygónak, a Korán is megőrizte Al-Lat, Al-Uzza (Az esthajnalcsillag megfelelője, a leghatalmasabb a három közül) és Al-Manat tiszteletét. A zsidó vallásban is a Vénusz pénteki feljövetelével kezdődik el valójában a szombat, amit tekinthetünk kvázi megpihenésnek, alvásnak, szimbólikus halálnak is.

Kapcsolódó oldalak és hírek:
Egy facebookos beszélgetés során sikerült tisztázni, hogy az egész Dunántúlról látható 1989-es UFO- jelenségnek ("invázió"), aminek határőrként szemtanúja voltam (Nemesmedvesen) és a TR-3B projekt között valóban sok a hasonlóság. Első hasonlóság a felvételen látható a TR-3B gömbszerűvé alakulása, az 1989-es jelenség  is úgy kezdődött, hogy Vasszentmihály irányában, de 45 fokos szögben egy a csillagok színétől eltérő narancssárga fény, ami lehetett gömb is, volt sokáig megfigyelhető az esti égbolton. Más szemtanúk és én is felfigyeltünk a jellegzetesen ék alakú "űrjárműre", ami szintén megerősítheti a TR-3B lopakodó alakjával való hasonlóságot. A leírások szerint a TR-3B akár futballpálya méretű is lehet, az tény viszont, hogy az 1989-es jelenség az egész égboltot beterítette, határozott és lassú ívet szállt, mintha az űrből jött volna és nem úgy mint a Párizsban lefilmezett, amelyik "billegve" változtatott hirtelen irányt. Az 1989-es jelenségnek csillagok szikráztak a felületén, a fényes narancssárga pontok kiegészültek (ebből egy pulzált) a hajtómű narancssárga határozott tégla alakú kondenzcsíkjaival. Elhelyezkedésük viszont egyenesvonal alakban volt és nem háromszögében. Nagyon messziről, mikor a látóhatár elérte, lehetett kivenni és látni a klasszikus repülő csészealj alakot. A következő videón látható ugyan a pulzálás, de a fények itt egyenes vonal helyett speciális ékalakot alkotnak.
forrás: Borsonline
Miniatűr földönkívülire bukkantak Chilében ONC
TR-3B California YouTube
TR-3B, Bolívia (Santa Cruz) YouTube
A pokoli Vénusz tíz nagy rejtélye [o]rigo
Az 1989-es jelenséghez hasonlót láttak Dél-Afrikában, ez már inkább közelíti az általam is látott jelenséget:
6 kilométer átmérőjű UFÓ - (Capetown, Dél-Afrika) Pécsi STOP
Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFÓ inváziója Hírháttér Multimédia
TRB3 projekt - "Ufó" Párizs felett YouTube

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése