2014. március 29., szombat

Békemenet - A politikai aberráció menete

HR Giger - Medusa

A  nemzet fogalma nem lehet a politikai demagógia része. A Fidesz a nemzetfogalmat a politikai demagógia részévé degradálta, azt folyamatosan a saját kirekesztő módján kisajátította és átértelmezte. Az én feladatom ebben: a politikai burzsoá demagógia fogaskerekei közé szorultakat kihúzni, felébreszteni. Ez is soteriológiai és alkémiai momentum és akció, - ti. Rózsakereszt Krisztián alkémiai menyegzője. A burzsoázia régóta rideg és meztelen, évszázadok óta. Anyagi, ami azt jelenti kő és sár, nem több az, élettelen alak, egy Gorgó, ami az életet imitálja és a vére ez a fekete vér, folyadékkristály beszivárog a képernyőkön keresztül a tudatokba és lebénít. Ez pedig innentől nem harc, hanem egy szellemi harc.
A választás, amit te halandó demokratikusnak hiszel, soha nem volt szabad és soha nem lesz szabad és nem is volt demokratikus, a választás egy bűvészmutatvány, egy médiaátverés, egy csalás, egy optikai trükk, egy fájdalmas börtönben éltél ahol elhitették veled, hogy ez a szabadság, átbasztak, amíg persze Orbán versenyautót épített, meg az elmúlt 8 év és a nemzet emelkedik, mert nagy a nemzet, és a nemzet nagy és a nagy nemzet nagy jövő előtt áll, bizony, felsorakoztak a nagy nemzet kevésbé sem nagy sírásói és a dögkeselyük is az égbolton - de én nem fogok engedni. "Régi elvtársak" - megy a mindennapos állandó szintén nagy rendszermosdatás rituálé: a kommunistázás is - a kommunizmus összes bűne nem ér fel az elmúlt 24 év ránk szabadított mocskos poklával, de azért rendíthetetlenül kommunistáznak, mert maximálisan antiszociális és immorális az alapja ennek az egész 24 éve zajló temetkezési vállalkozásnak, amit Fidesznek neveznek, (meg MDF-nek vagy néha MSZP-nek). Az immorális alapot pedig meg kell erősíteni, ami nem könnyű. Orbán beszéde teljesen világos: a MI soha nem adta föl a TI-vel szemben és nyert, mert a magyaroknak elegük lett a régi elvtársakból és a magyarok a fülkében forradalmat csináltak. Mindig mondottam néktek, ennél megalázóbb fogalom a választókra nézve minthogy fülkeforradalmat csináltak, az égvilágon nem létezik. Tökéletesen megalázza a saját választóit Orbán. Olyan vicces ez, mint amikor a  TBC-s koldus felröhög egyet (négyévente egyszer) a Blaha aluljáróban. Persze értjük, világgá kürtölték, közhírré tették a gyarmaton, hogy a magyarnak Orbán kell és az ezzel járó szinte bagatell kellemetlenségek: tömeges kilakoltatások, végrehajtások, meg az elszegényedéssel járó tbc járvány és nem kell többet Kun Béla (Kádárt már meg sem emíltik) meg a kommunizmus, ez még lehet politikai vita tárgya, de nem kell az egyenlőség, szabadság, testvériség sem, sőt a társadalmi szolidaritás sem kell, szociális védőháló sem, hanem mindenkit belerugdosunk az árokba, hogy ne legyen az út szélén, mert a magyarnak Orbán kell. És ez a bennünk élő orbanizmus a dícső és győztes fülkeforradalommal és a 4 év persze példátlanul sikeres történetével? Orbán szerint bizony le fogják írni a krónikák, hogy méltányos lett a közteherviselés. Ezopusz
is nagyot csettintene az Orbán beszéd hallatán: "a magyarok sikeresen megküzdöttek a birodalmi gólemekkel [1.] a magyarok hősiesen kiszabadították magukat az IMF-ből", kijöttünk tehát a hínárból és kitörtünk az adósság csapdából, "saját alkotmányt alkottunk, keresztény gyökerekkel" - teszem hozzá, a hajléktalanok alkotmányos jogainak megcsorbítása a legkeresztényibb ebben az egészben, na meg egyesítették a világban szétszórt nemzetüket az egyetlen Orbán Viktor zászlója alá. Nem csak fegyverrel lehet tehát harcolni, hanem tintával is, egy X-el, a Nagy Tavaszi Fülke Forradalommal. Azt mondja Orbánunk, " mi nem váltunk rabjává egyetlen politikai ideológiának, doktrinának sem"  - nem bizony, nem csak hogy ezen doktrináknak álltatok ellent, hanem az emberségnek is hősiesen, ezért mondom néktek fideszes majmok: a csürhe attól csürhe marad, még ha békés is, amikor lázadnia kellene, árvákat és szegényeket védenie. A hazád, a kormány sugalmaz nektek, mint a sugalmazó Iblisz a Koránból, és az Orbán Viktor: ha benne nem hiszel elveszel és földönfutó leszel, mint a többiek, látod a sok szegényt ők nem hittek Orbán Viktorban és elbuktak. Én vagyok a miniszterelnök, én Orbán Viktor és Magyarország természetesen a világ legszebb országa és ez a nemzet hős, doktrinaellenálló és fülkeforradalmár. Egységben az erő. CSAK A FIDESZ.

─────────────
[1.] Ezt sem értem, hiszen ha megküzdöttünk volna a birodalmi Gólemmel, miért vagyunk mégis szövetségben vele, NATO EU és a Kárpátalja-Krím kontextusban. Tehát legyőztük, és nagyvonalúan megengedtük neki, hogy a földről feltápászkodjon és mi szabtuk meg neki a mi feltételeinket? Innen már csak egy lépés, amikor már mi is fogjuk irányítani?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése