2024. február 7., szerda

DEMONSTRÁCIÓ MONZÁBAN ILARIA SALIS ÜGYÉBEN

12 megjegyzés:

  1. Mivel én magam is ódákat zengtem József Attila parafrázisomban (a parafrázis ráz is) annak idején a kalácsot széthordó Gyorskocsi utcai BV csótányaihoz, így a csótányfertőzőttséget letagadni akár a kormány szinten és akár a BV részéről is eleve bukott ügy. Ilaria Salis egy korábban szabadult szintén olasz zárkatársa az Itáliai sajtóban már igaz hírét vitte a magyar büntetésvégrehajtás diplomatikusan fogalmazva: intézményi sajátosságainak. Be is ugrott egy könyvcím a bakancslistámról, Marlo Morgan: Vidd hírét az igazaknak. Ezt a könyvet azért nem olvastam még el, mert regény. A regény számomra mindig megmarad fikciónak, a valóság pedig ennél érdekesebb dolog, nem tagadom a bennszülöttek lehetséges és és hozzánk képest, ami lefokozott tudatunkhoz képest visoznyítva valós mágikus-spirtuális képességeit, valamint azt sem, hogy ezek a képességek a tőlünk eltérő nálunk már az evolúció okozta recesszív, háttérbeszorult gondolkodási sémának nincs ilyen hatása. Amint azonban egy ilyen gondolkodási séma eluralja újra egy fehér ember tudatát, megismertetik vele az orvosai azonnal a zártosztály masszív falait.

    VálaszTörlés
  2. A Gyorskocsi utcai börtön rovartanát még nem írta meg senki sem. A börtön, mint ezen élőlények sajátos élettere tudományos kutatások alapját kéne képezze. Felháborodhatunk-e azon, hogy a csótányok itt élnek velünk?
    IGAZSÁGOT A REPÜLŐ CSÓTÁNYNAK

    "A csótányok (Blattodea) a rovarok egyik önálló rendjét alkotják. Ősi csoport, csótányszerű rovarok 300 millió éves karbon időszaki fosszíliái is ismertek."

    300 millió éve sikeresen túlélő élőlényeken akarunk mi emberek gyüttt-mentként, akik ép kiugorttunk kiegyenesedve egy lengedező erdei vagy vizparti majom gerincéből bármiféle fogást találni, még a börtönmenőknek is le kéne térdepelnie előttük, és imádkozni a nagy és hatalmas halhatalan bölcs rovaristenekhez.

    VálaszTörlés
  3. És akkor térjünk rá az ágyipoloskákra. Kádár János regnálsáa alatt soha egyetlen egy ágyipoloskával nem találkoztam, nem is hallottam hírét, nem is írtak róla az újságok sem, bizonyára elhallgatták ezek a szemét komcsik, de hogy-hogy nem hogy-hogy igen a kapitalista szörnyetegek uralma ahogy elkezdődött, a bánaton és a sorstalanságon kivül, a leprához hasonló bőrbetegség is a fene, a társadalmi hajótöröttség állandó érzésén kivül és a Gelléri Andor novellákban oly tragikus fájdalommal megírt halálos tüdőtuberkolózissal és hajléktalanokkal együtt feltűntek az utcáinkon pizzaszelettel elszelelő patkányok is. Én pont Zuglóban láttam egy példányt, amint kirohant egy pizzéria konyhájáról a gyorsan megszerzett zsákmánnyal éles balkanyarral szinte csikorgott és ott lobogott a pizzaszelet a pofájában.

    Első munkahelyeim között volt Kőbányán a Bábolnai Környezetbiológiai Központ. Nem volt véletlen, hogy én akkoriban Kőbányán akartam dolgozni, a munkakönyvem szerint is az első két munkahelyem ott volt. Szocializmus volt még és ezek a mocskos kommunisták nem kértek tőlem CV-t, nem kellett embert meglaázó állásinterjúra és pofavizitre mennem, nem éreztem a rendszer rabszolgájának magam, mert szabadon döntöttem így. Így jutottam el arra a tudásra és bölcsességre, hogy meg tudom különböztetni a patkányt a patkánytól. Patkányirtó szocialista brigádok voltunk, nem felcserélve a szórendet, mert vannak olyan patkányok, akik szívükben azok, hogy felcserélnék ezt a szórendet is a rendetlenség és a Molnár F. Árpád által sűrűn használt tömegeket kilakoltató "bankárfetisizmus" nevében.

    VálaszTörlés
  4. Poloska ügyekben nagyon fontos, hogy a börtönökben található fajtákat felsoroljuk, ha már a HeLLsinki Bizottság egyik tagja is ezen szórakoztatta magát az RTL klub reggeli adásában - Ilaria Salis, ez a kulcsszó. Van ez az ázsiai márványpoloska, ez egy invazív faj - amikor Udinében jártunk Soós József Titánnal és Kiss Endre Farkassal egy titkos küldetésben egy féltengelyt szállítottunk, a Basiliano-i vasútállomáson próbáltam meg elaludni, de az ázsiai márványpoloskákhoz képest 2x 3x nagyobb basilianói mezei poloskák ezt másként gondolták. Mivel útitársaim már aludtak, ekkor elindultam este felfedezni az olasz kisvároskát. Nyilván Ilaria Salis olasz állampolgárként, antifasiszta aktivistaként aki ilyen szörnyetegnek látszó poloskák között nőtt föl, nem is ijedhetett meg a Gyorskocsi utcában az ázsiai márványpoloskától sem, sem pedig a haza zöld poloska faj példányaitól sem. Így teljes mértékben igaz lehet, amit minden számukra fenntartott szennycsatornán napi szinten okádnak a Fidesz saját láncon tartott bazári majmai, nagy rivalkodást csapva Ilaria Salis ügye körül. Manapság szinte szarják a propagandát, nem törődve azzal, hogy az pusztán értéktelen és káros hulladék, vizuális és az emberi értelem ellen való szennyezés, kútmégezés, gyűlölet és merény.

    VálaszTörlés
  5. Hogyan kerültek akkor mégis a magyar hungaricum politikum látóterébe az ágyi poloskák? Egy kis rövid történelem:

    Az első szociális enciklikát, a Rerum novarumot XIII. Leó pápának köszönhetjük. Az első antiszociális körlevelet (enciklikát) dr Kocsis Máté (Fidesz-KDNP) anno Józsefváros polgármestereként alkotta meg Szív és ész címen. Ha a tartalomhoz a forma, amfora akkor igazándiból a Szívtelenség és eszetlenség címet kellett volna adja írásához. A körlevél röviden a kerület emberi rosszindulatra leginkább hajlamosabb és antiszociális ösztöneikkel alíg bíró embereinek íródott, magyarán is magyarul: Magyarország kispolgárainak.

    VálaszTörlés
  6. Az ágyipoloskák börtönkarrierje hazánkban hajléktalan honfitársaink tíz- és százezreinek embertelen kriminalizációjával kezdődött. Ha a rekonstruálni akarjuk a poloskák magyarországi vándorútját, akkor láthatjuk, hogy egyenes út ez a börtönbe. A társadalmi empátiával áldott Ember képes csak embertársát óvva figyelmeztetni időben, hogyha ezt az útat járod, akkor vagy temető vagy börtön lesz a vége. Az ágyi poloskákat hiába figyelmeztetjük erre, öntudatlanul haladnak a végzetük felé.
    Kásler Árpád neve a Haza Nem Eladó Mozgalom alapítójaként a deviza-adolf-hitler károsultak Orbán kilakoltató rendszere elleni legnagyobb giga-tüntetésének és a devizás ellenállás egyik nagy megszervezőjeként lett ismert. Kásler Árpád a sajtót is megdöbbenttette azzal, hogy Gyorskocsi utcai fogdáról három nap és éj után kiszabadulva a papírzsebkendőkben három általa lemészárolt vérszivó teteme volt laposra nyomva és taposva. Az újságírók közül többen elájultak, votl akit újra kellett éleszteni.

    VálaszTörlés
  7. Mi tehát a konklúzió? Az a konlúzió, hogy a Fidesz hazudott a magyar állampolgároknak. A magyar börtönökben és ez az előzetes letartóztatása vonatkozóan leginkább értendő elsősorban mert ezt vizsgáljuk most: valóban nem megfelelő a fogvatartottak étkeztetése. Ilaria Salis zárkatársa azt mondta az olasz sajtóban, hogy a reggelire kapott konzervhústól többen majdnem elokádták magukat és a kutyájának nem adná, de maga a BV őr is bókákolni kezdett aki a kaja osztéást felügyelte és a tátikán át csak tátogott, mint a kiscsibe, aki lovat evett.

    VálaszTörlés
  8. Azért felmerül a kérdés, mennyire egészéges étel lehet az, amitől a kajaosztást felügyelő BV őr is helyben majdnem összeokádja magát? És felmerül a kérdés, hogy egy teljesen EU-konform civilizált börtönben, ha Breivik egy reggel olyan felvágotatt kapna, ami elmászik az asztaláról, nem-e kezdene bosszúból szabadulása után azonnali megtorló hadjáratba és pokoli ámokfutásba? De miért kell provokálni ilyenfokú hálátlansággal a jogerősen mégcsak el sem ítélt fogvatartottat, amikor lehet békében is élni, tiszteletben tartva a fogvatartott emberi mivoltát, örök kérdések ezek és speciálisak, hiszen más országok az EU-n belül megoldották, civilizált normák között élnek a fogvatartottak és náluk egy IMEI sem egy bevezetés a koncentrációs táborok műkődéstanába.

    VálaszTörlés
  9. Újabban már, igaz ritkán posztolok általában kommentben írom hozzá a véleményemet, mert így nem kell tördelni a szöveget. A magyarországi börtönkörülményeken volt a hangsúly és azon, hogy az ártatlanság vélelmének időszakában milyen börtönatrocitás, fertőző beteségeket terjesztő rovar, patkány valamint milyen minősíthetetlen minőségű étel jut sokszor a fogvatartottaknak. Nem foglaltam állást abban, hogy ártatlan vagy nem ártatlan. Lenne témám ezer, hiszen kommentelem én a politikai oldalakat - a minap Thürmer Gyula oldalára írtam a szocializmus korszaka és akommunisták elleni permanes Fidesz gyűlölethadjáratáról és annak céljairól, is mint a honi és nemzetközi tőke komfortérzete az antikommunista cunamiban, a proletárok elidegenítése a marxista tézisektől, saját társadalmi küldetésüktől valamint a megfélemlítése az e nézeteket vallók tömegeinek. A kapitalizmus a maga üres fogyasztó reklámvilágából és pozitivizmusából eredően képes a kommunista nézetű embereket és nézeteikt történelmi anakronizmusként beállítani.

    VálaszTörlés
  10. Egy társadalom ott kezdődik, ahol létezik és van szolidaritás. Az ember szívesen emigrálna az antiszociális és régóta beteg Magyarországról egy ilyen városba, mint Monza. A szocializmusban valóban társadalomban élhettünk, a jelenlegi rendszer egy súlyos disztópia.

    VálaszTörlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés