2012. július 13., péntek

Sajtófigyelő - Isten állatkertjében: dr. Dániel Péter és a Gój Motoros


Előszóként csak annyit, hogy Benke József: Fényes Ösvény, Szürke Farkasok, Fekete Szeptember című nemzetközi terrorizmusról írt könyvében háromféle terrorizmust különböztet meg. Ideológiai indíttatású terrorizmust (RAF vagy Baader-Meinhof, Vörös Brigádok)  etnikai vagy szeparatista terrorizmust (szikh terroristák, ETA, IRA, palesztin-arab terrorizmus részben) és külön kategóriaként az állami terrorizmust említi. Utóbbi kategóriát a szerző a legvéresebbnek tartja. Főként USA és Izrael állam jár élen szerinte az állami terrorizmusban. A marxizmus mint sok más kérdést is, úgy látja: a terrorizmus kapitalista jelenség. Sokunk szerint a rendőri erőkkel felügyelt lakosság elleni támadásokat, a magyarországi kilakoltatásokat is az állami terrorizmus kategóriájába sorolhatjuk. 
A terror forradalmárjai (Uli Edel: A Baader-Meinhof csoport) asanisimasa.blog (filmajánló)
Gazdag István : Amerika háborús kultúrája  AD

Mi az állam? Friedrich Nietzsche, anarchisták és más állam ellen lázadók kedvelt és sokat idézett gondolatát idézem, hogy mi is az állam? Nos "Az állam a leghidegebb szörnyeteg minden hideg szörnyetegek közül." /Friedrich Nietzsche/

Im-ígyen szóla Zarathustra[1]:
„Állam? Mi az? Nos tehát! Most hegyezzétek fületeket szavamra, mert íme, a népek haláláról szólok most néktek.
Az állam a leghidegebb szörnyeteg minden hideg szörnyetegek közül. Hideg még a hazugsága is; és szájából ez a hazugság kígyózik elő: "Én, az állam vagyok a nép."
Szemenszedett hazugság! Alkotók voltak azok, akik megalkották a népeket, és hitet meg szeretetet róttak rájuk: az életnek szolgáltak így.
Megrontók azok, akik csapdájukba csalva államnak mondják a sokaságot: pallost és száz sóvárgást rónak reá.
Ahol van még nép, ott senki sem érti az államot; gyűlöletes, akár a szemmel verés vagy a szokás és jog elleni bűn.
Tanúbizonyságot adok néktek: minden nép nyelvén más a jó és megint más a gonosz: a szomszéd egyiket sem érti. Szokásra-jogra mind saját nyelvet alkotott.
Ámde a jó és gonosz összes nyelvén hazudik az állam; hazudik, bármit mondjon is - és lopta mindenét, bármije van. Hamisság mindene; ragadozó, lopott fogakkal mardos. Hamisak még a belei is.”


(Az idézetet a Szabad Pszichoanalitikus Egyesület facebook bejegyzéséből emeltem be.)

Iránban a hírek szerint Hamenei ajatollah a lakossághoz fordult, hogy készüljön fel a világ végére és a mahdi eljövetelére. Meglehetősen bizonytalan vagyok a mahdival kapcsolatban, akit rejtőzködő imámnak is neveznek a síiták. A 12.imám. Ez azt jelenti, hogy a 12.imám valójában nem halt meg, hanem csak rejtőzködik. Ha tanulmányaimról való emlékeim nem csalnak, az ő neve megegyezik majd a próféta nevével és a próféta rokonságából kerül ki. A mahdi (Mohamed Ibn  Haszan Al-Aszkarí) véget vet Al-Dadzsál (az Antikrisztus) uralmának. Az ábrahámi vallásokban (zsidó, keresztény, muszlim) a lineáris világszemlélet az uralkodó, a ciklikussal szemben. Így megváltó várásokra és a kihirdetett világvégékre is fel kell készülnünk. Az egyéni sors és a kollektív sors látszólag összekeveredett. A világvége pedig tart.
Mahdi és világvége jövőnk.info
Sía vagy szunna Kárpát-medencei Sía Iszlám Szövetség

    A képen Mészáros Imre, az ECHO TV pártfogoltja, 
akinek szó szerint a tenyerébe vagy öklébe szaladt Dániel Péter

" Ezennel bocsánatot kérek, hogy tegnap az arcommal megütöttem a mészáros imre nevezetű, hitvány, hazug, fasiszta bunkó kezét." fotó és szöveg forrása: dr. Dániel Péter facebook oldala

A szobor háború folytatódik. Dániel Péter ügyvédet a bíróságon ököllel megütötte az ECHO TV-hez igen közel álló Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület elnöke. Dániel Péter, hogy a rekedt hangú Öcsi bácsi boxkommentjével éljek feltehetően: "a fejével védte magát". Dániel Péter egyik gyökérkezelt foga az ütés hatására kettétört. Én mindig is tudtam, hogy az erős alkar a fő függvénye az erőteljes ütéseknek, és ezek a Gój Motorosok mást sem csinálnak egész nap, mintsem ...húzzák a gázt. A Gój Motorosok oldaluk szerint a mai napig várják a motorozni, utazni vágyó nőket is, úgy látszik Gój Motorosnak lenni legalább annyira előnyös lehet a nőknél, mint munkanélküli portásnak, vagy magára hagyott alkoholistának lenni valamelyik alkonyodó bozótban. 
Mészáros Imre állítása szerint dr. Dániel Péter ügyvédet nem ütötte meg, hanem az beleszaladt a tenyerébe. Dániel Péter ügyvéd nem is olyan régen, jól megfontolt politikai vezérelvek mentén öntötte nyakon Horthy Miklós tengernagy szobrát, a már megszokott vörös festékkel.  Valóban nagy az Isten és állatkertje is, Dániel az állatok, főként oroszlánok hergelésére szakosította magát, mert a politikai cirkusz nem áll meg. Eközben a liberális-nemzeti  politikai áltörésvonalak tovább fokozása érdekében az LMP-s képviselők is odaláncolták magukat a Közgép bejárata mögé, az oligarchák elleni tiltakozásul. Maradjon költői a kérdés, de a HírTV-ben miért nem számít rendkívüli hírnek az, hogy az amputált lábú Emma nénit és unokájának lakását a Koppány csoport védte szintén odaláncolva magukat, Miért nem volt rendkívüli hír a kilakoltatás miatti rendőri erő- és csapat összevonás. Miért nem volt rendkívüli hír egy könnygázas III.kerület Búza utcai kilakoltatás? Ahol is az állam rendőrök képében, emberjog-védőkre, pártfüggetlen internetes alternatív médiákra és az otthonvédő Koppány csoportra és a magyar lakosságra is rátámadtak tulajdonképpen? Egy immunválaszként előrevetülő politikai és választási közönybe fulladó ország 2014-es választás kudarca, a politikai legitimitását elveszítő rendszer és legitimitási koncokért való politikusok végvergődése olvasható ki a jelekből és a tőkés társadalom válsága is a Munkáspárt szerint.
Nagy magyar műbalhé Munkáspárt *
Dániel Péter azt üzeni Hh  Pest Megyei Hírhatár
Gój Motoros Egyesület  

────────────────
[1] Zarathustra ( Terebess Ázsia Lexikon )
Amikor Zarathustra (Zoroaszter) megszületett felnevetett. Apjával, Pourusaszpal (érdekes a purusa szanszkrit kifejezésre nagyon hasonlít) megpróbálták elhitetni, hogy fiából áradó fény a gonosz jele, ezért máglyára vetette, de a tűz nem fogott a gyermeken. Harmincéves korában elvonult a sivatag egy barlangjába itt érte első látomása, hatalmas, földöntúli alakot látott maga előtt, aki az angyalok elé vitte őt. Itt mennyei vizsgálóbírák elé vitték és beavatták az igaz vallásba. Ez volt az első a nyolc látomása közül, melyekben Isten és a Jó Gondolat megjelent neki. (John R. Hinnels: Perzsa mitológia)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése