2010. október 23., szombat

Budaházy

Végül is elmentem, bár én államellenes vagyok és a köztörvényesek egy részét is simán kiengedném, az ember nem való börtönbe, és nincs túlzott különbség bűnöző és bűnöző között, vagyis kétféle ember van a bünöző és a potenciális bűnöző, aki úgy tudja magáról, hogy ő a tiszta.
Persze mindez téves, hiszen ha húst eszik, már vér tapad a kezéhez, minden egyes falat után.
Ez a kultúra tehát igen csak viszonylagos felépítmény. Vannak emberi privilégiumok, amiket azonnal le kell rombolni, ilyen a vadászat és a húsevés. De a sátáni horror, ami egy vágóhídon folyik
bizony a majomszabású ember műve, akárcsak a törvényeik is, akárcsak az erkölcseik is, akár csak az aljasságuk is. Mit mondhatnék, undorodom mindattól, ami itt Európában van, vagy attól az embertípustól amit kitermelt a Kali-yuga, tehát elegem van a sötét kereszténységtől, ami megöli az értelmet, és privilegizálja önmaga számára az üdvösséget, más élőlényekkel szemben, mintha az ember fontossága lenne a legfontosabb. Nem, egyetlen egy cél van, az állatvilágot kell megszabadítani a geci emberektől, akik vérszívóként felnevelik a malacaikat majd leöldösik őket, és nincs lelkiismeretük csak a halál és a vérszag van. De minden elnyomás ellen küzdeni kell, és küzdeni kell a szenvedés ellen, mert a szenvedés a legfőbb ellenség. Nem élhetünk elnyomás nélkül, de az elnyomás jelzi azt, hogy nincsenek rendben a dolgok. Ez párkapcsolatra lebontva is azt jelenti, nem feltétlenül az erősebb a bántalmazó, az a megbántott aki többet vár, vagy aki reménykedik, aki reménykedik az sír is, mert elfelejti nem szabad semmit sem remélni, ha körbenéz a világban az ember ezt belátja, a remény, az elvárás, vagy az, hogy valaki egyszer majd magasztosabb eszmék szerint fog éni csalódáshoz vezet. Nincs társunk az úton, csak az állatvilágban, az igazi lények nem emberek, az emberek soha nem érhetik el egy macska szeretet szintjét sem, az ember nem más mint csúcsragadozó, a legmocskosabb amit a világ kiszart magából. Az ember felemelése a szarból és mocsokból a szívén keresztül történik, akkor amikor megunta a moslékos vályut és hazatér, az igazi hazába, az atya házába a tékozló fiú. Minden megtérés az undorral kezdődik, megtérés nélkül nincs esélyünk semmire, megtérni annyit jelent, mint helyreállítani az igazságot. Ez vezéreljen minden magyart, az igazságosság szelleme, a dharmaraja, a csakravartin. Isten hozott Világkirály!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése