2012. július 26., csütörtök

László Tamás álegyeztetést hívott össze a civil jog- és otthonvédő szervezetekkel a XV.kerületben, hogy hazudozhasson az ECHO TV-n a brutális kilakoltatásokról

AECHO TV birka nézőit most is alaposan megetették. A fideszbirka gyomra azonban minden hazugságot tápláléknak lát és boldogan megemészti a szöges fánkot, az üvegszilánk abrakot, és pártja és polgármestere, által generált médiahipnózis alatt még el is hisz mindent. Észre sem veszi, hogy átverik. Soha nem fog megvilágosodni előtte, hogy amit lát az csak hablaty volt, a polgármester kínjában odaöklendezett rizsa.
Itt, ezen a fronton szögezzük le nem történt semmilyen áttörés, nem is történhetett, mert semmiféle haladás nincs, hibába van pont úgy beállítva és megvilágítva a polgármester, hogy pont úgy látsszon, mintha igazat beszélne. 22 éve tudjuk, halljuk és látjuk, tapasztaljuk, hogy a rendszer kizárólag a folyamatos hazugságokra van felépítve. Ezen a "komoly" egyeztetésen is egyes önkormányzati képviselőkön kitör a képviselői narkolepszia elengedhetetlen tüntete. Az otthonvédőkbe pedig vagy belefojtják a szót, vagy hangulatkeltésnek minősítik, eközben széles szájjal vigyorognak, a kilakoltatott Emma nénit pedig be sem engedik. Nem születik semmiféle egyezmény. A Koppány csoport pedig látva azt, hogy ide pusztán a polgármesteri PR miatt lettek meghívva, elhagyja a botrányos ülést. Azt az ülést, amiről majd a kerületi újságban azt olvashatjuk, hogy megtörténtek az első fontos lépések, komoly erőfeszítések  a kilakoltatások ügyében; az önkormányzat a civil jogvédőkkel és otthonvédőkkel egyeztetett. A Koppány csoport jogosan hagyta el az ülést, mert ők is meg lettek vezetve, a polgármester hazugságaihoz kellettek, a rizsához csak körítésnek. Természetesen ha nem mennek el az ülésre, mert tudják, hogy ez lesz, akkor meg azt terjesztik róluk, hogy nem mentek el, pedig nem ez lett volna...

Kapcsolódó linkek:

Kerekasztal tanácskozás a kilakoltatásokról XV. kerületi Polgármesteri Hivatal oldala
ECHO TV fóruma
Balogh Béla facebook

2012. július 13., péntek

Sajtófigyelő - Isten állatkertjében: dr. Dániel Péter és a Gój Motoros


Előszóként csak annyit, hogy Benke József: Fényes Ösvény, Szürke Farkasok, Fekete Szeptember című nemzetközi terrorizmusról írt könyvében háromféle terrorizmust különböztet meg. Ideológiai indíttatású terrorizmust (RAF vagy Baader-Meinhof, Vörös Brigádok)  etnikai vagy szeparatista terrorizmust (szikh terroristák, ETA, IRA, palesztin-arab terrorizmus részben) és külön kategóriaként az állami terrorizmust említi. Utóbbi kategóriát a szerző a legvéresebbnek tartja. Főként USA és Izrael állam jár élen szerinte az állami terrorizmusban. A marxizmus mint sok más kérdést is, úgy látja: a terrorizmus kapitalista jelenség. Sokunk szerint a rendőri erőkkel felügyelt lakosság elleni támadásokat, a magyarországi kilakoltatásokat is az állami terrorizmus kategóriájába sorolhatjuk. 
A terror forradalmárjai (Uli Edel: A Baader-Meinhof csoport) asanisimasa.blog (filmajánló)
Gazdag István : Amerika háborús kultúrája  AD

Mi az állam? Friedrich Nietzsche, anarchisták és más állam ellen lázadók kedvelt és sokat idézett gondolatát idézem, hogy mi is az állam? Nos "Az állam a leghidegebb szörnyeteg minden hideg szörnyetegek közül." /Friedrich Nietzsche/

Im-ígyen szóla Zarathustra[1]:
„Állam? Mi az? Nos tehát! Most hegyezzétek fületeket szavamra, mert íme, a népek haláláról szólok most néktek.
Az állam a leghidegebb szörnyeteg minden hideg szörnyetegek közül. Hideg még a hazugsága is; és szájából ez a hazugság kígyózik elő: "Én, az állam vagyok a nép."
Szemenszedett hazugság! Alkotók voltak azok, akik megalkották a népeket, és hitet meg szeretetet róttak rájuk: az életnek szolgáltak így.
Megrontók azok, akik csapdájukba csalva államnak mondják a sokaságot: pallost és száz sóvárgást rónak reá.
Ahol van még nép, ott senki sem érti az államot; gyűlöletes, akár a szemmel verés vagy a szokás és jog elleni bűn.
Tanúbizonyságot adok néktek: minden nép nyelvén más a jó és megint más a gonosz: a szomszéd egyiket sem érti. Szokásra-jogra mind saját nyelvet alkotott.
Ámde a jó és gonosz összes nyelvén hazudik az állam; hazudik, bármit mondjon is - és lopta mindenét, bármije van. Hamisság mindene; ragadozó, lopott fogakkal mardos. Hamisak még a belei is.”


(Az idézetet a Szabad Pszichoanalitikus Egyesület facebook bejegyzéséből emeltem be.)

Iránban a hírek szerint Hamenei ajatollah a lakossághoz fordult, hogy készüljön fel a világ végére és a mahdi eljövetelére. Meglehetősen bizonytalan vagyok a mahdival kapcsolatban, akit rejtőzködő imámnak is neveznek a síiták. A 12.imám. Ez azt jelenti, hogy a 12.imám valójában nem halt meg, hanem csak rejtőzködik. Ha tanulmányaimról való emlékeim nem csalnak, az ő neve megegyezik majd a próféta nevével és a próféta rokonságából kerül ki. A mahdi (Mohamed Ibn  Haszan Al-Aszkarí) véget vet Al-Dadzsál (az Antikrisztus) uralmának. Az ábrahámi vallásokban (zsidó, keresztény, muszlim) a lineáris világszemlélet az uralkodó, a ciklikussal szemben. Így megváltó várásokra és a kihirdetett világvégékre is fel kell készülnünk. Az egyéni sors és a kollektív sors látszólag összekeveredett. A világvége pedig tart.
Mahdi és világvége jövőnk.info
Sía vagy szunna Kárpát-medencei Sía Iszlám Szövetség

    A képen Mészáros Imre, az ECHO TV pártfogoltja, 
akinek szó szerint a tenyerébe vagy öklébe szaladt Dániel Péter

" Ezennel bocsánatot kérek, hogy tegnap az arcommal megütöttem a mészáros imre nevezetű, hitvány, hazug, fasiszta bunkó kezét." fotó és szöveg forrása: dr. Dániel Péter facebook oldala

A szobor háború folytatódik. Dániel Péter ügyvédet a bíróságon ököllel megütötte az ECHO TV-hez igen közel álló Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület elnöke. Dániel Péter, hogy a rekedt hangú Öcsi bácsi boxkommentjével éljek feltehetően: "a fejével védte magát". Dániel Péter egyik gyökérkezelt foga az ütés hatására kettétört. Én mindig is tudtam, hogy az erős alkar a fő függvénye az erőteljes ütéseknek, és ezek a Gój Motorosok mást sem csinálnak egész nap, mintsem ...húzzák a gázt. A Gój Motorosok oldaluk szerint a mai napig várják a motorozni, utazni vágyó nőket is, úgy látszik Gój Motorosnak lenni legalább annyira előnyös lehet a nőknél, mint munkanélküli portásnak, vagy magára hagyott alkoholistának lenni valamelyik alkonyodó bozótban. 
Mészáros Imre állítása szerint dr. Dániel Péter ügyvédet nem ütötte meg, hanem az beleszaladt a tenyerébe. Dániel Péter ügyvéd nem is olyan régen, jól megfontolt politikai vezérelvek mentén öntötte nyakon Horthy Miklós tengernagy szobrát, a már megszokott vörös festékkel.  Valóban nagy az Isten és állatkertje is, Dániel az állatok, főként oroszlánok hergelésére szakosította magát, mert a politikai cirkusz nem áll meg. Eközben a liberális-nemzeti  politikai áltörésvonalak tovább fokozása érdekében az LMP-s képviselők is odaláncolták magukat a Közgép bejárata mögé, az oligarchák elleni tiltakozásul. Maradjon költői a kérdés, de a HírTV-ben miért nem számít rendkívüli hírnek az, hogy az amputált lábú Emma nénit és unokájának lakását a Koppány csoport védte szintén odaláncolva magukat, Miért nem volt rendkívüli hír a kilakoltatás miatti rendőri erő- és csapat összevonás. Miért nem volt rendkívüli hír egy könnygázas III.kerület Búza utcai kilakoltatás? Ahol is az állam rendőrök képében, emberjog-védőkre, pártfüggetlen internetes alternatív médiákra és az otthonvédő Koppány csoportra és a magyar lakosságra is rátámadtak tulajdonképpen? Egy immunválaszként előrevetülő politikai és választási közönybe fulladó ország 2014-es választás kudarca, a politikai legitimitását elveszítő rendszer és legitimitási koncokért való politikusok végvergődése olvasható ki a jelekből és a tőkés társadalom válsága is a Munkáspárt szerint.
Nagy magyar műbalhé Munkáspárt *
Dániel Péter azt üzeni Hh  Pest Megyei Hírhatár
Gój Motoros Egyesület  

────────────────
[1] Zarathustra ( Terebess Ázsia Lexikon )
Amikor Zarathustra (Zoroaszter) megszületett felnevetett. Apjával, Pourusaszpal (érdekes a purusa szanszkrit kifejezésre nagyon hasonlít) megpróbálták elhitetni, hogy fiából áradó fény a gonosz jele, ezért máglyára vetette, de a tűz nem fogott a gyermeken. Harmincéves korában elvonult a sivatag egy barlangjába itt érte első látomása, hatalmas, földöntúli alakot látott maga előtt, aki az angyalok elé vitte őt. Itt mennyei vizsgálóbírák elé vitték és beavatták az igaz vallásba. Ez volt az első a nyolc látomása közül, melyekben Isten és a Jó Gondolat megjelent neki. (John R. Hinnels: Perzsa mitológia)

2012. július 7., szombat

Összefoglaló és programajánló - Vasárnap a Krisnások vonulnak a Hősök teréről

Programajánló: Hősök tere 2012.07.08. 11:00 Ratha-Játrá Szekérfesztivál Budapesten
Ratha-Játrá program Krisna.hu
A Szekérfesztivál hivatalos oldala 
Az ezer áldás napja - Szekérfesztivál 2012 HarmoNet




Szerettem volna földalattival utazni, de lezárt rács fogadott a Mexikói úti végállomásnál, ahol rajtam kívül egy Angliából hazánkba tévedt turista is méltatlankodott, hogy nem jár a földalatti. Én megőriztem a látszólagos nyugalmamat, mert tudtam, hogy el fogok késni és biztos voltam abban, hogy nem vár meg. Tévedtem. Akkor még nem sejtettem, hogy a fővárosban eszeveszett politikai harc dúl. Később tudtam meg, hogy egy rendőrkutyát pofán rúgott valaki. Nem tudom milyen rangban volt a kutya, de hivatalos személy elleni erőszaknak számít. Katonakoromban vettem észre azt, hogy a tisztek kutyái féltek a bakancsomtól, pedig én aztán nem rúgtam bele egyik jószágba sem, de mások igen. Persze a kutya nem tehet semmiről, az csak olyan hülye, mint a gazdája, de nem sokkal. A lényeg, hogy a város felbolydult, és én ebből semmit sem láttam. Az amerikai nagykövetünk is előkerült valahonnan Eleni Tsakopoulos Kounalakis, az ő tiszteletre méltó nevét nem tudom fejből, ellenben a saját nevemet tudom és van még egy név a tarsolyomban Abhay Charanaravinda Bhaktivedanta Swami Prabhupáda, őt viszont fejből vágom, szinte hibátlanul, vasárnap ő lesz a főszereplő. A nácik, rendőrök és homoszexuálisok felszívódnak addigra. Mindenki tette a sors szerinti ostoba dolgát. A rendőr előállított, a homoszexuálisok vonultak,  a nácik meg hőzöngtek, a politikus meg ott legitimálta magát, ahol tudta. Kounalakis úgy legitimálta magát, hogy miatta késtem el, mert a fél város ezer százalék, hogy miatta volt lezárva. Kounalakis azt üzente, amit a modern birodalom üzen, ha élenjárónak tartja magát a világon a színjátékban. Ha már mindenhol háborúk, válságok és közutálat és öngyilkossági kísérletek járják be a világot és Európát, akkor mégis a világ rendőrének, az amerikai politikának is néha meg kell mutatnia az úgynevezett nem létező, de jogvédő jó arcát. Vagyis demokrácia és pláza export Afganisztán ide, Irak oda, Vietnám és a napalm felejtve, Hirosima és Nagaszaki után az Andrássy úton a legfontosabb a látszat volt. Így volt ez már Robert Owen idejében is, ahol a nagytőkés eljutott ugyan a jótékonykodáshoz, meg a látszathoz a választásokig, és a köz tiszteletének megnyeréséig vezető útra lépett, de az igazi megoldásokat a szegénység, kolduslét és éhhalál enyhítésére elutasította. A baj az, hogy eltelik a 200 év, és a tőkés lelki világa azóta mit sem változik,  a világ haladó gondolkodói pedig réges-rég felforgatták már a világokat és meghaladták már tízezerszer a színjátékot. Aztán mégis itt vagyunk, rendőrök, politikusok, nácik, melegek, kapitalizmus, kilakoltatás, Orbán, földalatti. Gyűlölet. A megtámadott homoszexuális felvonulók közül sokan arról számoltak be, hogy a pofonok és ütlegek nyomán heteroszexuálisok lettek. A liberálisok bevallották, hogy azért támogatják az ilyen és hasonló vonulásokat, mert a tőke számára kockázati tényező, ha egy országban nincs megfelelő százalékarányban a lakosság körében az eltérő szexuális irányultságúak aránya. Azt is elismerték, hogy ők maguk is generálják ezeket a folyamatokat, mivel a liberális-kapitál gazdaságpolitikában kiéleződő társadalmi feszültségek, versenyhelyzet és agresszió miatt, a létfenntartáson belüli harc áttételeződik az emberi fajfenntartásra is. Az agresszió és a behódolás pedig mint a börtönökből is tudjuk kísérő jelensége az aberrációnak. Kounalakis szerint ők már annyi embert elpusztítottak, hogy legalább szeretnének az emberjogvédő szerepében is megjelenni néha a világnyilvánosság előtt. A nácik elmondták, hogy sérelmezik, hogy az országot uraló erők megalázzák őket ezzel, hogy nem ők az urak, hanem ők, és nem engedik őket százasszögeket verni a homoszexuálisokba. Sérelmezték, hogy a New York - London - Tel Aviv tengelyből  irányítják a folyamatokat, hogy a magyarságot elpusztítsák a saját hazájában. Azért propagálják az aberrációt, hogy kihaljon a nemzet. Meg azért, mert maga a rendszer is aberrált. Én személy szerint nem foglalok most állást, az viszont biztos, hogy a rendszer aberrált Abban is bizonyos vagyok, hogy a természet nem szerencsejátékos. Egyébként, ha egy társadalomban dúl a belső feszültség és a diszharmónia, akkor globalitásában nézve, mint tünet, a szexuális és ideológiai aberrációk (nácizmus, szegények, hajléktalanok, sikertelenek elleni gyűlölet) is megsokasodnak. Ezt röviden nevezzük a kapitalizmus által gerjesztett dominancia harcnak. Szűkül az élettér, nő az agresszió és az azt elszenvedők körében pedig a frusztráció. A frusztráció libidó regresszióval jár, mint azt Európa zsenije a Sigmund Freud megállapította és ez alaptörvény. Ha valaki kézenfekvő magyarázatot szeretne a szexuális aberrációk jelenségeire, akkor annak Schopenhauer már ajánlott Szerelem, élet, halál, életbölcsesség című könyvét ajánlom. Ennek rövid foglalata az, hogy a gyenge egyed valamilyen okból - túl fiatal, öreg, vagy gyenge, csúnya, vagy előnytelen tulajdonságai miatt - kiszorul a szaporodásból és aberrálódik. Vagyis faji és fajvédő szempontból a homoszexualitás azzal, hogy kiiktatja a gyenge egyed  reprodukcióját, tulajdonképpen védi és erősíti a szaporodó fajt. Ezért értelmetlen a nácik hőbörgése, mert a természetes szelekció teszi a dolgát. A faj fejlődése során pedig mivel erősödik, fejlődik, mindig lesznek szaporodásból kiszorított gyengébb egyedek, tehát bármennyire is paradoxonként hat egy náci agyában, de a homoszexuálisok irtása a faj gyengülését eredményezheti. Persze Orbán és a kapitalisták és a nácik is a tajgetosz bűvöletében élnek, közeli rokonok ebben is. Számukra a sikertelen egyed elpusztítása a fő ideológia. Az orbánizmus ellensége a hajléktalan, és a rokkant. A hajléktalan csak deviáns lehet, ezért még a kunyhóját is le kell rombolni, a rokkant pedig biztosan évek óta átver minket, holott egészséges az. Hazánkban nagyon erőteljes szegény ellenesség és gyűlölet van kibontakozóban. A sikertelen embereket nagyon gyűlölik, szinte sokan megölnék, megfojtanák őket. Mert egy-egy kukában turkáló szegény felbukkanása, szinte percenként már jelzi, hogy a rendszerrel óriási problémák vannak. Én azt gondolom a szombati nap a gyűlölködésé, a diszharmóniáé és a bűnöké volt, de a vasárnaptól az év már Krisnáé lesz, aki most nem fogja megosztani az embereket, hanem látunk valamit az aranykorból, és Indiából is és az ünnepből is. Legyünk ott. Mint ahogyan akkor cselekedtünk helyesen, ha tegnap nem voltunk sehol, ma részt kell venni a nagy ünnepen.  Utóiratként csak annyit, a statisztikailag is növekvő szexuális és politika pszeudó-ideológiai aberrációkat maga a rendszer okozza: a kapitalizmus. A társadalmi szakadék, a taigetosz része ez is.

2012. július 2., hétfő

Szegény hírek - A kilakoltatás kapcsán László Tamás XV.kerületi polgármester sajtóközleményben hazudozik


László Tamás fideszes polgármester és Vizér Klára alpolgármester által vezetett XV.kerületi Önkormányzat újabb embertelenségek és hazudozások sorozatát követte el folytatólagosan az itt élő választóképes lakosság megtévesztésére és tipikus gyűlöletmanipulációt hajtott végre a mai napon kiadott sajtóközleményében:


2012. július 2. [hétfő] Önkormányzati Sajtóközlemény
A XV. kerületi Pázmány Péter utca 108. szám alatt lévő társasház földszint 10. szám alatti 1 szobás, 31m2 alapterületű önkormányzati tulajdonú lakás bérlőjének, Nagy Lajosnénak a kilakoltatása nem ok nélkül került lefolytatásra a mai napon. . A hölgy bérleti szerződése, tekintettel a lakásba befogadásra került családtagok deviáns életvitelére vonatkozó lakossági bejelentésekre és megkeresésekre, nem került meghosszabbításra. A hölgy a széleskörű szakmai egyeztetések által felajánlására került segítségnyújtást nem kívánta igénybe venni. A hölgy 4 gyermekkel rendelkezik, de rendezett körülmények között saját ingatlannal rendelkező családtagjai nem kívánják őt és gyámsága alatt álló unokáját befogadni. A hölgy gondozására és elhelyezésére jogszabályok által is elsődlegesen megjelölt családra sajnos a helyzet megoldásában nem lehetett számítani, így az Önkormányzat munkatársai kerestek megfelelő elhelyezést. Ez a XIV. kerületben lévő a mozgáskorlátozott Nagy Lajosné igényeit figyelembe vevő akadálymentesített családok átmeneti otthona, ahová felvétele megkezdődött. A bekerülésig, a várakozás idejére felajánlott XV. kerületben lévő alapellátó intézményt és unokája számára a IV. kerületi gyermekek átmeneti otthonát a hölgy nem fogadta el, albérletet nem keresett. A környezetben élők nyugalmának biztosítása, a kiskorú nevelésére alkalmatlan mikrokörnyezet megváltoztatása, valamint a jogbiztonság érvényre juttatása érdekében kívánja az Önkormányzat a fennálló tarthatatlan állapotok megszüntetését.

László Tamás polgármester "úr"korán reggel már hazudozni kezdett. Talán úgy feküdt le még tegnap, bizonytalanul, gyöngyödző homlokkal, hogy mit is hazudjon másnap. És amikor eljött a másnap, a
kilakoltatás napja azt hazudta a XV. kerületi fideszes polgármester a szemébe az otthonvédőknek,
"hogy nem lesz kilakoltatás". Mivel az amputált lábú, tolószékhez kötött 68 éves nagymama szomszédai
is kiálltak mellette,  és szolidárisak voltak a kilakoltatáskor, így a deviáns életformára vonatkozó
részeket a sajtóközleményben is minden lelkiismeretfurdalás nélkül színtiszta és közönséges alávaló és
aljas indokból elkövetett megtévesztésnek és hazugságnak minősíthetjük. A 68 éves kilakoltatott nő 15 éves unokája ellen elfogató parancsot adtak ki. Vizér Klára alpolgármester és László Tamás polgármester áldásos XV.kerületi tevékenységéhez tartozik a tavaly júniusi öngyilkosságba torkollott kilakoltatási botrány. Az önkormányzat a 83 éves Marika nénit hosszan kínozta
és kíméletlenül, hónapokon keresztül fenyegette a kilakoltatással. Miután Marika néni lelkileg összeroppant, nem látott más megoldást arra, hogy szégyenbe hozza az önkormányzatot, mintsem azt,
hogy hősies elszántsággal magára gyújtotta Zsókavár utcai lakását és kivetette magát a 
6.emeleti ablakból.

  fotó forrása : Kiugrott égő lakásából a kilakoltatása miatt a 83 éves Marika néni

 A Koppány csoport néhány vezetője, a Hírháttér és e blog írója is elindult, hogy a polgármestert megkérdezze arról, számon kérje, hogy mi értelme volt annak, hogy a szemébe hazudozott az otthonvédőknek, hogy nem lesz kilakoltatás. A polgármester László Tamás nem csak az otthonvédőknek hazudozott, de a sajtóközlemény is nem más mint a kilakoltatott hibáztatására irányuló manipulatív hazugságáradat. 2011-ban Marika néni halála kapcsán is mély sajnálkozásukat fejezték ki és Vizér Klára a polgármester helyett arról nyilatkozott, hogy ők felajánlottak egy pestújhelyi lakást Marika néninek. De azt úgy látszik nem fogadta el, tehát ők nem tehetnek róla, hogy kiugrott a 6.emeletről. László Tamás és Vizér Klára további ámokfutását kerületünkben 2011-ben a Páskom-ligeti hajléktalan kunyhók felszámolásával folytatta. A csepeli hajléktalanok ellen indított casus belli után Újpalota lett a célpont. László Tamás itt is hazudott, miközben a Pestújhelyi úton a volt szovjet laktanya lakótelepi jellegű lakásait hagyják leamortizálódni  - 22 éve 1 forintot nem fordítottak a területre, mégis azt állították, hogy a kiserdőből kitelepítésre szánt hajléktalanok megtalálják az erdőn kívül is a számításaikat. Hogyan, ha már egy piti lakótelep rehabilitációt sem tudtok kipasszírozni a költségvetésből . Pedig mindössze annyi történt, hogy személyre szóló ultimátumot kapott minden hajléktalan, hogy egy bizonyos határidőn belül hagyja el a területet. A hajléktalanok egy része az ultimátum lejárta után a lakótelep szélén vergődtek, elveszítették utolsó, 20 éve otthont adó, jó levegőjű otthonaikat.
A Koppány csoport, a Hírháttér és e sorok írója is megegyezett abban, hogy Marika néniek emléktáblára fog gyűjteni, hogy mementóként erről az Orbáni és rendszerváltásnak nevezett 22 éve tartó tajgetosz demokráciáról és vészkorszakról, a rendszerváltás áldozatairól, halálba küldött kilakoltatottjairól  is méltóképpen megemlékezhessünk. A blog a tragikus kilakoltatásokat és az embertelen intézkedéseket, a rendőri fellépést látva és a polgármester gerinctelen hazugságait, sajtóközlemény kiigazítására lemondásra és bocsánatkérésre szólítja fel a XV.kerületi önkormányzat képviselői testületét. 
Ismerős tendencia az, hogy magát az áldozatot próbálják meg befeketíteni. Így volt ez, amikor Filotás István a Szabadság hídról égő eleven fáklyaként vetette magát alá a mélybe. Azonnal megállapították róla, hogy skizofréniában szenvedett. Ez a tendencia nagyban hasonlít arra is, hogy egy szegény hibáztató magatartás kezd kialakulni, mivel a 22 év kapitalizmus az emberek egészséges lelkületét is megfertőzte a maga mételyeivel.


Kapcsolódó oldalak:
Vizovicki Lászlóról - Molnár F. Árpád a Pázmány P. utcai kilakoltatás közben YouTube user: Ocean989
Unokáját egyedül nevelő amputált lábú nő kilakoltatása YouTube  user: 66masodperc
Menthetetlen a Kiserdő? "Szólj ügyészedre ki ne tépje tollamat" tartarossz.blog
Kiűzik őket innen is - Hajléktalanok az újpalotai Kiserdőben tartarossz.blog
Mi lett a kiserdei hajléktalanokkal?Helyi Téma
Amputált lábú nagymamát lakoltatott ki Pintér rendőrsége, az otthonát védőket előállították kuruc.info
Kilakoltatták a mindkét lábára amputált 68 éves asszonyt a XV.kerületben Magyar Szociális Fórum
Otthonvédő bilincsben ! - Kilakoltatták a 100%-os rokkant-nyugdíjast  jövőnk.info
Nincs irgalom - Helyszíni tudósítás Red-HELP*


2012. július 1., vasárnap

Szegény hírek - Amputált lábú 68 éves nagymamát és 15 éves unokáját akarják kilakoltatni hétfőn reggel

Hétfőn reggel újabb kilakoltatásra készül az önkormányzat és a rendőrség a fővárosunkban. Ezúttal Budapest XV.kerületében, ott ahol már megtörtént egy tragédiával végződő kilakoltatás. Akkor a 83 éves Marika néni 10 métert zuhant, kiugrott az ablakon miután önkormányzati bérlakását felgyújtotta. Az idős emberek tudjuk, hogy ragaszkodnak a régi dolgokhoz, a megszokásokhoz, legyen az egy tárgy vagy egy más kategória : a bérlakás, ahol 30-40 évet élt valaki. Nem minden növény viseli el az átültetést sem. Az önkormányzat mint bürökratikus hatóság ebben az ügyben egyáltalán nem járt el körültekintően. Mivel elsősorban hatóságról, tehát állami erőszakszervről van szó, ezért egy ilyen szervezet ebből fakadóan teljességgel alkalmatlan arra, hogy egy kerület vezetését betöltse. László Tamás fidesz-kdnp-s polgármester nevéhez nem csak a 83 éves Marika néni kilakoltatás miatti öngyilkossága kapcsolódik. A XV.kerületben van a térképen hivatalosan Páskomligetnek nevezett terület, amit a helyiek, (köztük én is) Kiserdőnek, vagy "kisdőnek" becézünk. Közel 70-80 hajléktalan talált itt utolsó menedéket, és sokuk itt élt túl 20 kemény telet és innen járt alkalmi munkákra. Egészen a második Fidesz kormányig senkit nem zavart a jelenlétük. László Tamás polgármester vezette hivatal azonban tavaly ultimátumot küldött az itt élő embereknek, a területet rekreációs területnek nyilvánította és elüldözte az itt élő hajléktalanokat, kunyhóikat ledózerolták. Sokuk nem is várta meg az "állami segítséget", talán tapasztalatból és már az ultimátum kézhezvételekor elmenekültek hűséges kutyáikkal, háziállataikkal együtt. Információim szerint azok közül akik állami segítséget kaptak, közülük egyetlen egy embernek rendeződött a sorsa, ő valahol Budaörsön kapott egy kis bérlakást és ott él. A többiekről semmi hír.
A XV.kerület önkormányzata most újabb embertelenségre készül, hétfőn reggel 9 kor egy amputált lábú 68 éves nagymamát és 15 éves unokáját akarják megfosztani az otthonuktól. A Koppány-csoport és más jogvédők is ezt megakadályozandó már a mai napon hegeszteni kezdték az akadályokat és építeni a barikádot, hogy megnehezítsék a kilakoltatást vagy meg is akadályozzák azt.

Kapcsolódó oldalak:
A Koppány csoport facebook oldala facebook
Készül a barikád a kilakoltatás ellen Kiss Endre Farkas (Sodi) facebook oldala
Amputált lábú 68 éves nagymamát akarnak kilakoltatni 15 éves unokájával Magyar Szociális Fórum
Mozgáskorlátozottak demonstráltak a tikkasztó hőségben HÍR24