2011. február 27., vasárnap

Újabb BTK szigorítások - jogi önkényuralom és terror

Sokan tudjuk, látjuk és tapasztaljuk, hogy a büntető törvénykezés esztelen szigorítása felett már réges-régen eljárt az idő. Korábbi blogbejegyzésemben írtam az Indrapraszthában található Közel 1500 évig nem rozsdásodó vasoszlopról és az indiai Gupta Birodalom humánus szempontokat előtérbe helyező törvénykezéséről. A buddhizmus, a dzsainizmus és a hinduizmus bizonyos ágai így hatottak. Tudjuk, a Gupta Birodalom virágkora egyfajta visszatérés volt az aranykorba, ezt a visszatérést a vallási tradíciók is elősegítették. Ma Magyaroszágon folyamatosan szigorítják a törvényt
"mikor a népnek fegyvere éles,
sokasodnak a lázadások;
mikor sok az ügyes mester,
gyarapodnak a ritkaságok;
mikor sok a parancs, a törvény,
sûrûsödnek a tolvajok, betyárok
."
Lao-Ce

Ez a veszett BTK szigorítás nem az állampolgárok védelmét szolgálja, hanem a következő lázadáshoz és annak leveréséhez és főként a véres megtorlásokhoz biztosítja a jogi keretet. Bárki aki egy vekni kenyeret is merészel lopni, mert éhes börtönre számítson, de a bliccelőket is meghurcolják, minap is gyomorszájon vágtak egy bliccelő utast a közterület-felügyelők. Az például eszükbe sem jut, hogy a munkanélküliek például nem tudják megfizetni a 320 forintos elmebeteg buszjegy árakat, és nincs munkanélküliek számára külön árengedményes kenyér, vagy közel ingyens utazást biztosító buszbérlet sem.
Lao-Ce az ÚT és az ERény könyvében írt a kriminalizációról is, hogy hova vezet. Az aranykor, a virágzó állam a Gupták orszgá ezzel szöges ellentétben áll. Általánosan elterjedt az ahimsza és a vegetarianizmus és kizárólag pénzbüntetéssel lehet sújtani valakit, nincs szabadságvesztés. Én a magyar népnek a következőt tudom ígérni, a büntethetőség korhatárát Orbánnal ellentétben nem le, hanem fel kell szállítani kb 100-120 év felett lehetne csak büntetni. Tarlósi szép új világ a BKV-nál megvalósulni látszik, már gyomorszájon verik a bliccelőket, a holnap még szebb lesz. Így végeznek a bliccelőkkel!

Felfüggesztve egy másik HÍRHÁTTÉR IS

A NAGYATÁDI HÍRHÁTTÉR Mint kiderül, nem csupán Molnár F.Árpád került a célkeresztbe. Tehát a letiltás háttér oka nem a HÍRHÁTTÉR. A BRFK más úton jutott olyan információkhoz, hogy letiltatta? Ezt nevezik sötétben vagdalkozásnak. Percek alatt történt mindez, nem elhallgatható tény, miután levelet írtam Molnár F. Árpádnak a Tánczos-üggyel kapcsolatos információkat kértem, a levél 9 nap múlva érkezett meg? Eközben többen jelezték, a blog olvasói közül is, hogy nem tudnak küldeni az emailcímemre emailt. Felhívom az államhatalom figyelmét, ha valami baja van velem, álljon ki bátran és ne a háttérben hurcoltasson meg ártatlan internetszemélyiségeket, vagy tegye közüggyé, azt ami közüggyé tehető. Hivatalos idézésre hajlandó vagyok megjelenni bármelyik rendőrkapitányságon. Így ez azt jelenti, hogy nem áll szándékomban senkinek a befolyásolása, azért mert emailt váltok valakivel, az az illető még nem feltétlenül ért az elveimmel egyet. Az egyetlen dilemma pontosan ez volt a blog létrehozásával kapcsolatosan, hogy önök olyan embereket hurcolnak meg, akik noha kapcsolatban állnak velem, de nézeteink ég és föld lehetnek és mindezek alapján alkotmányellenesen a bíróságon hátrányos megkülönböztetésnek teszik ki őket! A montesquieu-i elveket legalább tartsák be, különösen akkor, amikor esetemben, ártatlan emberek is odasodródnak a bírói pulpitus elé, ez nem kizárólag az én felelősségem, hanem az önöké is. Annyiban az enyém, hogy nem akarok közreműködni abban, hogy valaki miattam bármiféle hátrányt szenvedjen, mert megilleti a független döntés ez az én dilemmám, az hogy én magam alatt vágom a fát, nem jelenti azt, hogy ezt a fát önöknek másokra rá kell dönteniük és meghurcoltatniuk. Ésszel!

2011. február 26., szombat

Hírháttér - felfüggesztve

A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály 2011.02.17-én érkezett felszólítása
alapján felfüggesztve.

HÍRHATTÉR
Emailban érdeklődtem, hogy Molnár F. Árpádtól,hogy mely paragrafusok alapján történt a Hírháttér média felfüggesztése. Egyelőre az ígért bővebb tájékoztatást nem érkezett meg az email címemre, ellenben 9 napos késéssel érkezett meg az a levelem a Hírháttér email címére azóta, amióta a vértotemizmus, vérdvád c. írt esszé jellegű és természetesen nem tudományos blogbejegyzésemhez kapcsolatosan volt hivatott tisztázni néhány egyáltalán nem lényegtelen kérdést. A Hírháttér fórumán tájékozódva a BTK 269/B § alapján történt a felfüggesztés. Az továbbra is kérdéses, hogy tiltott önkényuralmi jelkép terjesztése, sem a nagy nyilvánosság előtt való propagálása, sem a közszemlére tétel nem valósult meg, tehát mivel a demokrácia fikció, így terminusként "a jogi önkényuralom" a valóság.
A rendszer, az államhatalom élt a jogi önkény(uralom) eszközeivel, és tiltott.
Ezáltal a vértotemizmus c. esszé egyik legfontosabb linkje, amely egy jpg file-re mutatott a Hírháttéren, - nagy formátumú jpg elveszett. Ez egy titkos társaság gépelt levele volt a Tánczos-üggyel kapcsolatosan, amely levélben a társaság inkognitóban maradva kifejti, hogy történnek MO-n is vallási motivációjú rituális gyilkosságok.

2011. február 23., szerda

Rálőttek Fáber Károlyra


2009-et írunk: lakásától nem messze rálőttek - közölte Fáber Károly, a Kossuth téri tüntetésekről ismert Rendszerváltó Fórum vezetője csütörtökön az MTI-vel.Rálőttek Fáber Károlyra
Fáber Károly Y-tervvel fenyegette meg a Gyurcsány-Orbán-Kuncze-Dávid rezsimet, a terv szerint politikusokat akadályoztak volna meg, hogy bejussanak a parlament épületébe. Faber később -a munkahelyére leginkább be akar jutni -Lendvai Ildikóval tárgyalt és elállt ettől a tervétől, de így is elég nagy riadalmat keltett, hiszen azt ígérte hétfőre megbuktatja Y-tervével a kormányt !
"Arra a kérdésre, hogy egészen pontosan hogyan képzelik a kormány megdöntését, azt válaszolta, hogy kidolgozott elképzelésük van az akció végrehajtására, ez az úgynevezett Y-terv. Később Fáber a hírTV-nek elmondta: az Y-terv nem az erőszakról szól, hanem valamiféle passzív ellenállást foglal magában." (forrás: Hírtv)
A mai napig nem tudjuk ki lőtt rá Fáber Károlyra. A képen balra Fáber Károly és demonstráló társa a Birodalom Visszavág címmel a rendőrpalota elé indul tiltakozni Gergényi Péter ellen. Sokaknak nincs humorérzéke egy ilyen dolgot a nagy magyar ugaron helyén kezelni így tehát gondolom akik rálőttek ugyanazok nyomoznak az ügyében és azok nem vicceltek, de nem tárnak fel semmit,csak betáraznak.
Fáber a wikipédián
Itt kiderül Fáber Károly a Teve utcai rendőrpalotában (gúnynevén: a halálcsillagon) tárgyalást kezdeményezett a rendőrség átállásáról a tüntetők oldalára 2006 őszén !!! A rendőrség nem volt hajlandó cserbenhagyni a hazudozó pszichopata Gyurcsányt.

Orbán szerepe 2006 őszén


Orbán Viktor és a FIDESZ szerepe végképp letisztult.
HALÁLOSZTÓK
Budaházy Györgyöt folyamatosan támadták, támadta őt Csurka István Szabó Albert szindrómával vádolta és vádolta, hogy a lázadás szelét igyekeznek vele kifogni a vitorlából, vádolták azzal is, hogy beviszi a sikátorokba és jól megveretteti az őt követő embereit a rendőrökkel, a Fidesz folyamatosan fenntartotta az összeesküvés elméletek százát Budaházy György hazafival kapcsolatban. Csintalan a fő telefonos hazudozó manipulátor megérdemelte a verést, mivel maga a FIDESZ volt az, aki szánt szándékkal nemzeti érzelmű tömegeket csalt ki az utcára, azért, 2006 októberében a rendőreivel megveresse őket cserbenhagyásos gázolással, kardlapozással vagy éles lőszerrel kivégeztesse. Szükség volt a koreográfiához egy OGY képviselőre, akit a rendőrök megverettek hogy a gyanú árnyékát elhessegessék, ez Révész Mártiriusz volt.

Kiemelt képek 2006 őszéből - A MANIPULÁCIÓ



A TV2 agymosó televízió a nemzeti lázadók ellen hangolja a közvéleményt a felirat köszönő viszonyban sincsen a képen látható történésekkel. Egyetlen egy kiváró befektető arcát sem mutatják meg. Ehelyett a zebrán könnygázban fuldokló fiatal lázadók egy csoportja látható. Az üzenet ami az agymosott agyában megjelenítendő:
Ezek miatt a rohadt huligánok, szaros-húgyos csőcselék miatt kivárnak a befektetők!!
Vádolom a TV2-őt közösség elleni felbújtásos agymosás többrendbeli bűntettével és nemzetárulással.


A rendszerváltás valósággá tette ezt a dalszöveget, váteszi a dal!!
Látták a jövőt! KÖnnygáz a Blahán: 2006 ősze !!

URH /EURÓPA KIADÓ

Bon Bon Bon Bon Si Bon Bon
Bon Bon Bon Bon Si Bon Bon

Csak egy parti
De jó lapokat hozzá
Nem garantál senki

Ez egy igen-igen kemény, kemény világ
Ez egy igen-igen kemény, kemény világ

A Blahán, a Blahán
Ott szült meg engem az anyám
Olykor-olykor ha arra haladok
Még ma is gyakran könny gázra fakadok

Ez egy igen-igen kemény, kemény világ
Ez egy igen-igen kemény, kemény világ

A Blahán, a Blahán
Egyszer ott végzem talán

Ez egy igen-igen kemény, kemény világ
Ez egy igen-igen kemény, kemény világ

Túl sok a rendôr
Túl sok a spicli
Kevés a kurva
Kevés a strici
Kevés a rendôr
Kevés a spicli
Túl sok a kurva
Túl sok a strici

Ez egy igen-igen kemény, kemény világ
Ez egy igen-igen kemény, kemény világ

A zene nem zene, a szöveg nem szöveg
Senki nem tudja, hogy jön vagy megy
A zene nem zene, a szöveg nem szöveg
Senki nem tudja, hogy jön vagy megy

Ez egy igen-igen kemény, kemény világ
Ez egy igen-igen kemény, kemény világ

Házkutatás Molnár F. Árpád echelon-tanúnál


A filmből fontos információ hangzik el, a jelenleg üldözött Stadler József bizony segíteni akart Tánczos Gábornak a társadalomba való visszailleszkedésében és munkát ajánlott neki a szabadulásakor, a körültekintő ügyész még bent tartotta volna Tánczost, kizárólag a szeretet elvének megfelelően aggodalomtól vezérelve, mivel létezik egyfajta keszont (búvárbetegség), hogy a búvárnak és ez vonatkozik a börtönlakónak is csak fokozatosan szabad visszaengedni a szabadságba, különben a vérében nitrogén buborékok keletkeznek. Épp ezért a szabadulókat sokszor napokig
vagy minimum 18 órán át várakoztatják a csurmában/ csurmáztatják.
A tények, hogy a napokban Molnár F. Árpád echelon-tanúnál házkutatást tartottak és a weboldalát is, ami nem magyar domainen van önkényesen betiltották. Egyelőre nem derült fény arra, hogy mindez miért történt. A másik megdöbbentő hír, hogy a 2006-os titkosított dokumentumokban a Fidesz az MTV ostrománál a rendőrség szakszerűtlenségét
abban látta, hogy nem alkalmazott éles lőszert az őszödi-beszéd miatt felháborodott tüntetőkkel szemben tehát rinyáltak, hogy csak figyelmeztető lövéseket adtak le a rendőrök. Korábbi bejegyzésemben már utaltam arra, hogy országunkban az ellenzékiség kimerül abban, hogy a kormánypárt és az ellenzéke ugyanannak a komprádor burzsoáziának a szekerét tolja. Janus arcú hatalom.
Mindig szükség lesz ellenzékre, mivel egy kapitalista, burzsoá, nemzetidegen és embertelen rendszer kormánya, csak is olyan intézkedéseket tud hozni, amely az emberek és a nemzetünk számára kártékony hatással van. így aztán mindig lesz olyan hülye birka, aki le akar váltani és fel akar majd valakit emelni a pajzsra.
Ilyen tekintetben teljesen mindegy, hogy kire szavazol, mert magad ellen szavazol, ha szavazol!!! Az ellenzékiség = színjáték. Bojkottáld az állítólagos demokráciát, senki ne menjen szavazni, mert nemzetárulóvá válik.
Ezúton hívom föl a rendőrség figyelmét, hogy a magyar néppel szemben soha ne legyen támadó s mindig tartsa be a harctéri etikettet. A lázadó nép akaratának mindig engedelmeskedjenek és a lelkiismeretük törvénye mindig írja felül a lelkiismeretlen parancsokat. Arra pedig nyomatékosan felhívom a politikusaink figyelmét, hogy nem az erőszakra lettek felhatalmazva, hanem arra, hogy ha bármiféle konfliktus, lázadás keletkezik országunkban a végsőkig igyekezzenek azt, tárgyalásos szinten megoldani, még akkor is ha a tárgyaló és ellenfelüket húgyos csőcseléknek tartják.
Ez a FEHÉR LÓ FIAI NEMZETI ÖNVÉDELMI SZERVEZET ÜZENETE.
A képen a kapitalista zsoldos hadsereg (Gyurcsány-Orbán brigádok) előkészületei a Ferenciek terén barikádot építő nemzeti felkelők elleni bekerítő hadműveletre, erőszaktevésre és vérontásra - Erzsébet híd 2006.10.23

2011. február 22., kedd

rekontra settenkedő - lopakodó

Rehab

Nem akarom elhallgatni, a szalámi lopás (iszlám, jerusalem, slm szógyök jelentése a sálem a békét, az iszlám szó Isten parancsainak követését) általam megállapított etimológiai asszociációit. A felső tízezer és a gazdagabb rétegek számára, amelynek része Bakács Tibor -Stalking Moon=Sztalker-, a boltilopás az extrém sportok körébe kapcsolható (mit érezhet a lopás pillanatában a lecsúszott proletár aki erre kényszerül) , nincs köze olyan tulajdonságokhoz, mint a kapzsiság, vagy a származásbéli determináció. Bakácsnak unalmas volt az élete az utóbbi időben, és ő súlyos adrenalinfüggő. Olyan volt ez a lopás, mint amikor egy labdarúgó, csak azért, hogy címlapra kerüljön és endorfin sokkot kapjon, gonoszul a pályán valami durva szabálytalanságot követ el. Bakács szalámit lop, Zinedine Zidan pedig a döntő pillanatban szívcsakrán fejeli az ellenfelét Materazzit. A Bakács eset nem antiszemita olvasata azonban az az érdekesség, hogy Bakácsot valójában meghurcolják ezért. Mondhatni Bakáts Tibor Lopakodó törvénytesztpilóta, bizony kíváncsi a lopás következményeire, valóban elzárás, börtön is lehet az esetből, hiszen nincs már a 20 000 ft*os értékhatár, a szabálysértés és a vétség közötti határt a fidesz elmosta.
bárki, -- aki csak egy ablakot is betör Tarlós úr új világrendje szerint, annak keményen felelnie kell tettéért. - akár nemi erőszak áldozatává is válhat emiatt- és őt meghurcolja az egyik oldal, köntösére kockát vet? Bárki, köztük én is, aki őt vádolta, érezte azt, hogy mindez szemforgatás, farizeizmus és az dobja rá az első követ, aki még nem lopott szalámit a tescóból. Az én felháborodásom nem szorul utólagos magyarázatra, minek lop az, akinek ez nem létszükséglet. Talán az is lehet, hogy nem is ő volt éhes, hanem a parkolóban álló hajléktalant szánta meg, aki a bevásárló kocsiban benntmaradt 100 forintos érmékre vadászott, mert így élünk mi 2011-ben, a 21.században. ennyire méltatlanul. Így válik a szalámitolvajból mártír.
Nem akarom egy ország konzervatívjait sem megsérteni, de a konzervatívok legalább olyan degeneráltak mint a demokraták. Mindannyian bűnösök vagyunk, hogy ez megtörténhetett. Emannuel Levinas nem véletlenül dolgozta ki, az interperszonális etikáját, a maximális szolidaritást embertársainkért, hiszen felelős mindenki mindenkiért. Tehát kérdem én, volt-e Bakács környezetében bárki is, aki ezt a szörnyű bűncselekményt megakadályozhatta volna, felismerhette e a gesztusaiból, az árnyékából, a lépéseinek a ritmusából, hogy lopni fog. Korunk kérdése mindig a megelőzés. Megelőzhető lett volna, és akár az élete árán, megakadályozhatta volna valaki, vagy ha már korábban felismerik Bakács deviáns viselkedését az a téli szalámi megmenekülhetett volna? És az a sajt darab, amit őfelsége Bakáts Tibor settengve lopakodó, gondosan odakészített a Tescó egereinek a sarokba, mint humanitárius ENSZ segélyt??

2011. február 21., hétfő

Budaházy György - piroslapok blog hu

Úgy gondolja tehát a piroslapok blog, hogy Budaházy György terrorista. Köztörvényes fogoly. Ez a blog hivatott tisztázni, hogy Budaházy György milyen ember? Nézzük meg milyen szánalmas következtetések ezek. Az orránál nem lát tovább az az ember, aki ilyeneket ír, de ez még nem is lenne gond, de legalább embertársait kímélje meg a propagandától. Mindenkinek szabadságában áll fellázadni, ez a lázadás pedig sokkal ésszerűbb, mint a hatalmon lévő fél játékszabályai szerint (olyan ez, mint a hamiskártyással tovább kártyázni, mintha lennének betartandó szabályok) amelyeknek jelentős részével ő maga élt vissza, tehát ilyen tekintetben, még ha alkotmányossági szempontokat is figyelembe veszünk, az un. jogállamiság, jogállam az Őszödi -beszédről fogva már nem garantálható. Ettől a ponttól kezdve maga a hatalmon lévő trónbitorló és minden eszközzel eltávolítható onnan. Ezek a lázadó csoportok nem csináltak volna semmilyen lázadást, ha a kormány lemond, és beindul valamiféle változás az igazságosabb társadalom és nemzet megvalósulásának irányába. Az új rendszer ki fogja kényszeríteni a kapitulációt. Jöhet itt bármiféle kormány, az utcán fog eldőlni az ország sorsa.
Sokan leírták már, a viaszként gyúrható és végtelenségig gyártható jogszabályok
magát az egész jogállami, - ami egyébként jogi diktatúra - struktúrát teszik lidércszerűen groteszkké. Kérdezem majd kérem, ha egy millió ember ellehetetlenül, lehet-e őket, ha fellázadnának, alkotmányos, demokrata és jogállami keretek közé szorítani - az éhséglázadás, a lázadó nép, ha fellázadt, nem fog kérni, hanem el fog venni mindent. Mindenkit nevezzetek csőcseléknek, bűnözőknek, bélyegezzétek meg a legkiválóbb embereinket, mindenkit aki felmelei a szavát, aki lezárja a hidakat és nem a fülkében akarja eldönteni, hogy még további 4 évig tovább nélkülözzön. Sokáig lehet BTK szigorításokkal fékezni a tömeget, félelmíteni, smasszerokat állítani minden buszmegállóba, hogy ne dohányozzanak, mindenféle szedett-vedett kétes figurát hivatalos személynek beállítani, terrorizáljátok csak a népet, egyenruhát mindenhova.

2006 ősze - a fotelből nézve

TV-ostrom
Délmagyarország 2006.szeptember 20. Szerda
Főcím:
A pártok elítélték az MTV ostromát (
megjegyzéseim: "ne ítélj mert megítéltetsz" a pártokat tehát mi elítéljük a karma szent törvénye szerint rendelkezve!)
Panek Sándor: A legsötétebb éjszaka (Mindig is a legsötétebb éjszaka volt a legvilágosabb éjszaka, hiszen a Krisztus megszületett!)
1956 megcsúfolásáról beszél, nem lehet szerinte párhuzamot állítani, mivel akkor az elnyomók gépfegyvereivel és tankjaival néztek szembe: állítja.
"És nem forradalom az, ha egy csoport összecsap egy maroknyi passzívan védekező rendőrrel. Ez azoknak a megcsúfolása, akik 1956-ban az elnyomók gépfegyvereivel és a megszállók tankjaival néztek szembe - nem pedig egy percek alatt szédszedhető vízágyúval."
Ez a fideszes tehát azt merészeli állítani, jó pénzért - mert az a szakmája, hogy érzelmeket és fals információkat keltsen a bizonytalan bégető olvasóban, a hatalom kenyerén élő láncos kutya ugat - mert ugatni kell.
Tehát a forradalom, az ott kezdődik, hogy nem lehet kőbaltával nekitámadni a Grippeneknek. Szerinte ez így működik. Egy vízágyú megrohamozása, az semmi. Makettjáték, matchbox, terepasztal. Szerinte senki nem kockáztatott semmit, nem is értem ezeket az ostoba szavakat, hiszen jogi önkényuralom van, a jog diktatúrája, nem ágyukkal volt tusakodások, hanem igenis komoly paragrafusokba foglalt fasisztoid következményekkel, börtönnel, halállal, ellehetetlenítéssel, nem a nyíltan támadó szovjetorosz tankokkal, hanem a szikárioszként gyilkoló sunyi és mocskos kapitalista törvényekkel szemben, a hátulról puccsoló brutális gyilos Brutusokkal, a komprádor burzsóák által kitermelt árulókkal, a titkosszolgák törvénytelen véres kezével, a wamzerlények, akik körbe hemzsegik az internetet, a lázadókat, mint a dögevők, a wamzerország nyaloncai.
Csak akkor forradalom, a forradalom Panek úr szerint, ha a tömegbe lőnek - és visszalőnek, pedig mindez csak annak a szánalmas tragédiának a része, akik felhalmozott javaikat többre tartják embertársaik életénél is. Pedig ez nem így működik, ebben az esetben a lázadók, ha valóban hozzájutottak volna az mtv üzemeltetéséhez, akkor lett volna a győztes verzió. Mivel nem voltam ott és más magyarok sem, így sajnos több hiba esett, az épületet azonnal körül kellett volna zárni, a hátsó kapun a tolvaj politikusok kicsúsztak a kezükből, pedig jó párnak meg lehetett volna szorongatni a gigáját és később túszként is feltételeket lehetett volna diktálni a hatalom irányába, mivel ez nem történt meg, tképpen tisztább volt a lázadás, az égő locsolókocsiból kimentették a rendőrt is, a büfében fizettek és nem loptak. A hatalom úgy működik, hogy először kis erőket vet be, ha legyőzik ezeket a pöcsfejeket, akkor felfúvódik a gonosz látva közeli vesztét, amit írva vagyon a gonosz lélektana a bibliában. Láthatjuk a hatalom természetét Libyában, Egyiptomban, Tunéziában, Bahreinben, Iránban, Algériában, Jemenben.
És még erősebb csapatokat küld, segítséget kér, sokszor külföldről, és felszereli az agynélküli rendőrségét pszichotréning, agymosás és ölj és gyilkolj, ezek akik robotként végrehajtják a legvéresebb parancsokat is, erre vannak programozva ezért magyarságtudatot kérni egy robottól, csak parancsra utasítva lehet, pecsétes papírokkal talán ezt nevezte volna Hamvas Béla a negatív egzisztencia eklatáns példájának, dehát ez a Kali-korszak, a sötét kor ami mi bennünk is tanyát vert, minden forradalom a dobogó piros szívünkben kezdődik, fel hát magyarok, a forradalomra, ne hallgassunk tovább csak a lelkiismeretünkre és az igazságérzetünkre. Az Mtv székházánál a rendőröket alaposan megalázták, és nem volt belőlük több, mivel félő volt, hogy az istenadta nép is feltámad, és akkor végük. Ezért, mivel sem felszerelésük, sem emberük nem lett volna, várniuk kellett a bosszúra október 23-ig, ez az aikidós magatartás miatt sajnos győztek, noha nem tudatosan tették, hanem kényszerből, ha nyílt erőszakot alkalmaznak szeptemberben, akkor végük van. Addig szívták a fogukat a Gergényi-féle kriptaszökevények, rendőrpalotára lövető gerinctelen Gyurcsányok.
Ez volt a szerencséjük, ha ott szeptemberben a tömegbe lőnek éles fegyverrel, akkor rájuk szakadt volna az égbolt. Így marad a továbbvergődése a történetnek és Magyarország továbbra is gyarmati sorban marad.
Orbán Viktor reakciója mindent elmond. Ő ekkor kitalálta, hogy az önkormányzati
választás népszavazás lesz.
Nagyon nagy stratégiai hiba volt a Ferenciek terén barikádot építeni, bizony Szent Gellért oltalmába kellett volna vonulniuk a lázadóknak, itt a gyáva rendőrség kézitusára lett volna kényszerülve és ha lövettek volna, Dugovics Tituszként hősiesen ránthattuk volna magunkkal a mélybe őket. A fák között, a félig sötétben esélyük sem lett volna, a sziklagörgeteg alól csak a kapitulációba menekülhettek volna a gyáva zsoldosok. Tudjuk tehát, hogy mi a forradalmak lélektana, a nép, ha ezt a halált megvető bátorságot látta volna, akkor a lelkesültség eluralkodik, a hősök így születnek, tudjuk, hogy a virtus mélyálomban van, de fel kell ébreszteni, és csak a hősies cselekedetek azok, a halált megvető bátorság az, ami képes futótüzet gerjeszteni, az igazságos világ felé ilyen könyörtelen út vezet, a szabadságot nem adják oda a fülkékben egy keresztért egy iksz jelért, sok sok fejfa fakereszt és vér és szenvedés és kilőtt szem és tüzes trónus, ez a forradalmak lényege Panek úr, még a fotelből nézve is ez Panek úr. A vesztőhelyek működnek.

Echelonok elleni támadás

Molnár F. Árpád tényfeltáró weboldalának működését a FIDESZ hatalom hackerjei önkényesen felfüggesztették. Az Orbáni hatalom tehát nem volt tétlen, kobrakígyóként megmarva, lebénítva a weboldalt, lecsapott a föld egyik legjelentősebb Echelon-tanújára és a Nagy Babilon kényszerinjekcíózó és szenvedtető űrállomására és az adófizetők pénzén fenntartott Minotauruszi falanszteri kínok nevű embergyilkoló gépezet börtönébe vetette őt.
Bizonyára a végső cél Molnár F. Árpád Echelon-tanú kényszergyógykezelése, ami jól ismert módszer tényfeltárók, látnokok, szentek, zsenik és volt titkosszolgák őrültté és a legfontosabb hiteltelenné nyilvánításához. A megrendelésre pszichiátriai stigmakészítő kisiparos gyilok-kormány és hivatalnoki bólogató gépezete tehát megtalálta az állatorvosi lovát a médiatörvény érvényesítéséhez. Persze sokan ellenérvelnek, hogy Molnár F. Árpád tényfeltáró oldala folyamatosan gyalázta Orbán Viktort és ez átlépte a normális tűréshatárt. Így is lehet látni, de az internet szabadsága, (ha ez a fogalom egyáltalán létezik - inkább szabadon feltérképezik a szokásaidat és minden hozzászólásod visszajátszható - és felhasználható ellened)
- ami paradoxon, mivel nem létezik, de az illúziója igen - tehát ezen illúzió szerint
békében kellett volna hagyni, hogy Molnár F. Árpád a vélemény nyilvánítás szabadságával éljen, még akkor is, ha közszereplőinket élesen bírálta, támadta, karikatúrát csinált belőlük, görbe tükröt tartott eléjük, pokolba küldte őket.
Az érvekre, ellenérvekkel kell válaszolni és nem a hatalmaskodás eszközeivel!
Bár tény a végső érv mindig a kard marad, amíg világ a világ. És a karma törvénye szerint, aki kardot ránt, kard által vész! Aki beszüntet, azt beszüntetik.

Idézet - 114. bejegyzés

"A meggyőződések - börtönök"
(Nietzsche: Az Antikrisztus)

A Korán 114 szúrából áll.

<114.szúra>

AZ EMBEREK


Allah, a könyörületes és az irgalmas nevében.


1 Mondd:"Menedéket keresek az emberek Uránál,
2 az emberek királyánál,
3 az emberek istenénél:
4 minden lopva sugalmazó elől,
5 aki gonosz gondolatokat sugalmaz az emberek keblébe -
6 legyen ő dzsinn avagy ember."

BABYLON.ExE

BABYLON.EXE

totál káros ezüstfolyam, olcsó higanylámpa
lebeg, dinnyehéj szemed alatt
süllyedő sirályok a víztükörben
lehalkított hold világít, piros szemek
a felébredt hídon az alvó oroszlán
illúzió már csak a keresztényi ige-bégetés
magam mögött hagytam és a bárány: a kizuhant tál
az ablakon át visszaverődnek zuhanó hús és csontjai
a szárnyak suhogásai, a fénynyalábok
égetik a léket jégszívedbe a pára orv-élet halászok
a lélegzet, ha elhagy, az apokalipszis nem kívülről
támad
teszi tisztátalanná az embert.
csak egy percig tudsz nélküle révületbe érni
belülről tüzeli lázad
aztán jön a csontokig végső dobolás
felébred kezedben a rozsdás pillangókés
az upanisadokban olvastam
kiszúrni indultál, egy kézilabdát
és móresre tanítani a cigány apostolt
na és ha indul az újabb ördögi pör, padló gáz és pálinka
ezért aki pránajáma nélkül yogázik
csandála-csirkével a gyomrában
a lakoma helyett
az a máj nélküli kaukázusi juhász arzén- pléh prométeusz,
a nagy szenvedők korszaka lejárt
utolsó Krisztusunk a vasmadár bepöccent
fémtolvajok ma kétszer annyian (viszik el Antall József
24 fejű, de mindig újra kinövő -Churchill véres patkány-sárkány fejét üszkösre égetik a Fehér Ló Fiai Terrorszervezet)
égnek el a talpig vasban lelkek a napban
Angyalok üzenték, Gellért hegy harsonákkal
Magyarországon az új király születik
mint tegnapi Dózsa György naptrónus
datura stramónium
sugarukköre arcodon napsál
és szalat-muzulmán ima pénteken
karácsonykor göcsörtbe forduló betlehemi
sötét séta a fák alatt, a várban
pár nélkül, elhajítva, mint kutyalapocka
mégis vártam, vártalak
ha fenyő fénye vezetne át
mint a vakon vergődőt a világtalant
rángat most kézen fog a labirintus
a torkai moszkva téri elágazók
csak a minotaurosz érzi üvöltve vesztét
és te befizetnéd csekked
napi imáid
a szükségadót
adj vért
csöpög a forradalom fülkékből tollal jönnek burkolatlan mosolyal, ölni körülötted
tintával lázadtak fel a szolgák
csak a láncaikat veszíthetik, csaholják
gumigolyó ütötte gyászsebét az örökké vérző tóton folt király magyar aszfalt
csikkekként elnyomott darazsak rajtad
szúró bogarak cseppfolyósodnak az ország
a lábad a gőzpedálon szélvédőn, buszablakon ostorzik
a tündöklő Hortobágy
ECCE HOMO

Immanuel Kant - Laplace elmélete szerint
talán az ősrobbanás is merénylet volt
eonokon át hallgatnak
az echelonok
mi ne legyünk usa gyarmat - para és frázis

2011. február 14., hétfő

Filozófusok kertje - vidd a szobrot, a szalámit

Assisi Szent Ferenc, Gandhi és Boddhidharma szobrát megélhetési bronztolvajok ellopták.
Természetesen itt egy a világon egyedülálló művészeti alkotásról van szó és egy művész hagyatékáról, emelkedett jelentőségű és hatású szoborcsoportról, ahová érdemes elzarándokolni.
A kérdés, melyik ország az, ahol mindez megtörténik? A válasz természetesen a rendszerváltás utáni Magyarország.

A szoborcsoportot szerencsére helyreállították:
Filozófusok kertje


Akik felgyújtották magukat

Ők áldozatai egy rendszernek?


Ők azok akik emléktáblát kapnak, ők a mi öngyilkosaink

És aki leugrott, a kapitalizmus áldozata


Ez a tragikus jelenvalóság, bizonyára a 40 évvel ezelőtti történet is az volt. Nagyon is jelképes, hogy ez az ember, aki egy embertelen 20 éve pusztító gyilkos rendszer áldozata a Szabadság hídról ugrott, Ez az üzenet: íme a szabadság!
Emlékezz! Ő az, aki ebben a rendszerben nem kap emléktáblát, bárki megjósolhatja, mérget vehet rá. Tehát nem maradt más, minthogy ennek a szemét rendszernek az áldozatairól legalább mi emlékezzünk meg, ők csak a múlttal foglalkoznak, a táblaavatói a múltat vádolják, mi azonban őket vádoljuk, nem a múltat, a reménytelen 20 évet vádoljuk és most teszünk ellene, nem holnap, mindennap. Vegetárianusként egyáltalán nem zavar, hogy míg 1989 ben 10,5 millió sertés helyett mára 2011-re országunkban már csak 1 millió van. De mindent kifejez arról, hogy 20 év alatt a mezőgazdaságot teljesen szétverték és semmire nem mentek vele.
Egyiptom felébredt. Az arabok a fizetések égbekiáltó különbsége ellen tüntetnek. Az arab demokrácia, szociális demokrácia lesz, megszünteti és korlátozza majd a bérkülönbségeket. Ez a jövő, nem lesz más út. A profán amerikai és európai angolszász demokratikus kapitalizmus, az arab szociális demokrácia szemszögéből nézve nem jelent mást számukra fogalmaik szerint a jelenben sem, mint magát a dzsahilijját (a fogalom azt a sötét kort jellemzi - amikor az arab,főként beduin törzsek embert áldoztak vagy leánygyermekeket ástak el elevenen pogány szokás szerint): Bízok benne, hogy az új arab világ meg tud szabadulni a dzsáhillijától, akár demokratikus álarcban, akár egy diktátor álarcában tevékenykedik.

8 és amikor az élve eltemetett kislányt megkérdezik:
9 miféle bűnért öletett meg?
(Korán 81:8-9)

2011. február 10., csütörtök

A mezei poloska hivatalos tápláléka*


Fontos kiegészítés, hogy a mezei poloska genocídiumot is megelőzzük,
egy teljesen ártalmatlan élőlényről van szó.

Mit tegyünk, és mit ne tegyünk, ha poloska van a lakásunkban?
A fórumokon már a IV-XV.kerületi önkormányzat elhatárolódott az utóbbi években tapasztalható külvárosi mezei poloska invázióval kapcsolatban, -több faj is feltűnt, és hazánkba megérkezett az új pöttyös keleti faj, ami fenyőmaggal és embervérrel táplálkozik (rasszisták figyelmébe ajánlanám, mivel az őshonos poloska fajta a büdösbence talán veszélyeztetve van !!!)- mondván és kinyilatkoztatván nem az ő hatáskörük a mezei poloska döglesztés, így tehát az ANTSZ-hez és poloskapusztító brigádaihoz kell bizalommal fordulnunk, (a kormány a helyén van ne aggódjanak) addig is amíg lakásunkban van a szörnyeteg és gázálarcban forgolódunk az ágyunkban bízzunk az Úr Jézus Krisztus ÁNTSZ fertőtlenítő és megváltó kegyelmében. Ámen.
Pista egyébként jól van, néha nekicsapódott az ablaknak, a múltkori földrengés nem rázta fel téli álmából, a legutóbbi fergetes..... miatt azonban sajnos felébredt és újra rágni kezdte a hibiszkusz friss hajtásait. Talán a hirtelen enyhülés miatt tévedt meg, igyekeztem visszailleszteni a levelek közé, de mindig előjött. Tavaszig megpróbálom életben tartani és ha lehet jó kondícióban újra a harctérre küldeni.
Most megyek a Tescóba téliszalámit lopni és lopok neki egy paradicsomot is.
Aki olvasta Sibi király legendáját, és a Fehérlófia történetet, az tudja, hogy kötelessége akár a saját húsával is táplálni a poloskát. Sibi király Buddha előző inkarnálódása volt. Sibivel az önfeláldozás végzett, Buddhával a gombapaprikás.
Békésebb megoldás a poloskával szemben, különösen téli hónapokban
Alias Pista, aki egyébként pontosan az őshonos magyar fajta a büdösbencék rendjének képviselője - a rémhírek ellenére nem vérszívó, hanem vegán és növényi nedvekkel táplálkozik és köszöni az aggódó magyarok leveleit, egészen jó állapotban van, a paradicsommal való itetés bevált. Szívószervével órákig emészti táplálékát a földi paradicsomot és végre nem röpköd keresztül és kasul a szobában.
A magyar mentalitásra jellemző, hogy még a poloska szakértő tudósok is arról értekeznek, hogy hogyan kell elpusztítani a poloskát és nem arról, hogy mivel táplálhatjuk és tarthatjuk életben.
Jó pár évvel ezelőtt rendült meg a hitem a magyarságban, egy kb. 10-12 cm hosszúságú, sárga-fekete óriásdarázs berepült az indulásra várakozó  7-es busz egyik elhúzott ablakán, a Bosnyák téri végállomásnál, és az üveg belső felületén láthatóan megpihent, amire egy öregember azonnal előkotorászott  egy papírzsebkendőt, ügyesen elkapta ahelyett, hogy a nyáron nyitott buszablak felé kiterelte volna, 2 cm távolságra, nemes egyszerűséggel összeroppantotta, majd elégedetten hátradőlt az ülésén. Kösz zsebkendős öreg. A Magyarországi Dzsaina Közösség felháborodott, miután értesítettem őket az óriásdarázs tragikus elpusztulásáról.  (Magyarországon mellesleg nincs is dzsaina közösség, mielőtt bárki kötekedne, de zsebkendős öregből azért mindig találunk még egy-két agresszív példányt)
Itt  sem olvashattok már a dzsainizmusról:

Hindu tanra - Dzsaina ganák

2011. február 8., kedd

Bakáts Tibor Lopakodó - A pasaréti tolvaj


Bakáts Tibor Lopakodó nem is olyan régen a Pasaréten található Hidász utcai lovardáért tiltakozott, egy trójai faló felgyújtásával kifenyegette és kikényszerítette, kievokálta a trójaiak (rózsadombiak) isteneit azaz Gyurcsányékat a jobb belátásra, mert bizony be akarták zárni az ó és új lovagok és gazdagok eme érinthetetlennek tekintett lovardáját, ahol a csemetéik állandó programja a tornaóra helyett éppen a pasaréti lovaglás elsajátítása volt. Érdekes, hogy minden úgymond felső rétegnek szinte lételeme és szüksége, hogy "arisztokratizálódjon" és eme fennsőbbrendűséget már kora gyermekkortól megtanulja és tapasztalja. A forradalmakat és rendszerváltásokat mi egyszerű és naiv hétköznapi proletárok gyermekei, mi akiknek legjobb barátja mindig az utcakő volt, mi úgy képzeltük, hogy szimplán megdöntik az uralmi rendszereket, és akik majd a hatalom helyét elfoglalják, mint új vezetők, azok pontosan ezektől a bevett és kivett arisztokrata szokásoktól fognak elsőként megszabadulni, de minden másként történt, még az oly tökéletes szocializmus alatt is megtörtént a skandalum, hogy az új uralkodó réteg például bizony ugyanúgy vadászni járt, mint pokolbéli elődeik és pokolbéli utódaik.
A rendszerváltás, ami ránk szabadította a valóságos poklot és minden oldalról bebűzölgött ide, mint egy gázkamrába a gyilkos, halálos gázok(nemzethalál, hernyó, hepatitis, aids, tüdőlepra, munkanélküliség, hajléktalanszálló, használt tű, hányás, tbc okádék, gumilövedék, börtön és halál, elektromos művek, főtáv,kilakoltatás-abortusz, vér)a pokol illúziója után, pedig igazán szabad teret biztosított az elit rétegek régi és új arisztokraták szokásainak..azt tapasztaljuk és általában is az a valóság, ha a történelem kerekét visszaforgatjuk, hogy az új elit a régi elit helyébe lép, nem teremt új szokásokat viszont a szokásait, azt feltétel nélkül majmolja. Vagyis nincs új a nap alatt, a majmolás, a viselkedésbeli primitivizmusok örökre fennmaradnak, amíg nem ember az ember, - és ezt nem a proletár-sudra ressentiment mondatja velem.
A közelmúltban Bakáts a lopakodó egyik főszervezője volt a médiatörvény ellenes facebookos hisztériának a Kossuth téren. Drámai végkifejlet, hogy a vezérürü most szalámi lopásba keveredett. Sic transit gloria mundi. A harmadik stációja a pasaréti lopakodónak, pedig a szalámi tolvajlás. A pasaréti Jean Valjean, dolgozó népünk éhező hőse, tehát megjelent, feltűnt, hóna alá csapta a szalámit, szalutált és nem ez lehetett az első lopása. Megszoktuk, hogy a felső vezetés folyamatosan lop, folytatólagosan elkövetett szalámi lopás. Sikasztják az áramot, csalják a gázt és éheznek, mert 200-300 négyzetméteres bevehetetlen fallal és kamerákkal védett atom és cigánybiztos pasaréti és rózsadombi erődeikben nem halmoztak még fel 600 évre elegendő konzerveket, fegyvereket és élelmiszert. Én csak a Pasaréti Jézust sajnálom, de harmadnapon feltámadott.

2011. február 6., vasárnap

108-as bejegyzés

A 108 szent szám a buddhizmusban és a hinduizmusban is. 108 gyöngyszemből áll az általában rudráksa bogyókból álló imafüzér is a dzsapa-mála.
Dzsapa-mála(Terebess info)
108 ember alapította jelképesen a Tan Kapuja Buddhista Egyházat.
A 108 alapító
Ezért egy nagy titokról, most fellebbentjük a fátylat. Arról, hogy mi a lélek további rövid sorsa a halál után?
- A lélek, mivel az egyik legkönnyebb anyag alkotja és nem hat rá a földi gravitáció, ezért természetesen a napba repül, engedve a fény és hő vonzásának. Tudjuk, hogy a halálközeli élmények során a legtöbb beszámoló valamiféle hatalmas fényről szól. Ez nem más, mint a nap fénye. A heliotropizmus megfigyelhető a növényeknél (napraforgó), és a rovaroknál is.
"A hagyomány (védikus-bráhmanikus) úgy tartotta, hogy az ember lelke a halál után a Napba száll." (India bölcsessége szöveggyűjtemény 191.o.)
Ehhez a speciális tudáshoz speciális transz állapotban jutottam hozzá, valósággal átéltem, amikor későbbi befejezetlen tanulmányaim során a fent leírt szöveggyűjtemény 191.oldalára ráleltem, csak megerősített abban, hogy ez valóban így lehet.
A szent embereket a hinduk nem égetik el a haláluk után. Ennek oka az, hogy nekik már nincs szükségük a tűz általi megtisztulásra. Ez mindenképpen párhuzamba állítható
a bráhmanikus hagyomány elképzelésével. A tűz jelentősége a hindu végtisztességben lehet, hogy azt jelképezi, hogy az ember lelkének az égi tűzben kell megtisztulnia?
Az ember és az élőlények lelkéből tehát fény lesz, napsugárzás. Ebben a nap-szeretet formában maradnak tehát velünk azok, akik már nem járnak földi vándorútjainkon.

2011. február 2., szerda

Hinduizmus oldalak - Aranykor - Szeged

Két Kőrösi Csoma Sándor szobor volt szimbolikusan is meghatározó életemben. Az egyik szobor Szegeden,a Dóm téren található,azon a helyen, ahol minden véget ért számomra, ahol már csak a fragmentumaiban megőrzött tudaton és utolsó lélegzet felett meditáltam néhai albérletemben, amely a béke lakhelye volt. Igazából súlytalan, szürke és túlkoros bölcsészhallgatóként a lúzerek kenyerén élve mindig meglátogattam ezt a szobrot, innen merítve erőt a halálon is túli időkbe, vagy éppen a vallástörténet vizsgához, mindenesetre a Dóm téren csak is inspirált állapotban és természetes magányban sétáltam este egészen a Tiszáig, Attila sírjáig, amely a Belvárosi híd alatt van (így álmodtam meg), itt képletesen vállon veregettem Juhász Gyula szobrát, talán a proletariátus vagy nevén nevezve a plebejusok és Anna Perenna mítoszának szerelmi versformában való álcázásáért, vagy inkább azért a hármas szimbólumért, hogy Anna: Perenna. Talán nem véletlen, hogy Szegeden kellett töltenem egy bizonyos időszakot,ateista és poliateistaként sem kutattam Isten terveit, hogy milyen célja lehet a vaksorsnak az életemben, de Szeged sokat adott és el is vett tőlem, hiszen maradt bennem némi honvágy. Mindenesetre a rövid zarándoklatok, vagy akár a biciklis felfedezések tekintetében is, nem csak egy kis részletében éltem Szegednek, hanem az egész várost meg akartam ismerni, ezért sétálgattam az ócskapiac környékén, megnéztem a Vértavat, mocsárszerű alakzatokat, lakótelepeket, minden bokornak, ablaknak, impressziónak üzenete volt. A legtöbb időt magányban töltöttem, évfolyamtársaimtól elhúzódva, sötétben igyekeztem az időt nyugalomban eltölteni, mert haladékként érzékeltem. A nyugalom aztán megszakadt 2006 októberében, amikor a "demokrácia" megmutatta sokak számára a valódi arcát. Ezt a képletes arcot, az események tükrében már csak leköpni lehetett, bár a dilemma mindig fennmaradt, hogy a rendszert okoljuk és bojkottáljuk avagy azt a nomenklatúrát, aki a hatalomhoz hozzájutott és méltatlanná vált. A Kőrösi Csoma Sándor szoborhoz mindig visszatértem. Ez volt a központ, egy rég elfeledett utolsó üzenet központjaként érzékeltem. A másik szobor, a néhai Zalka Máté téren áll, pontosan azon a helyen, ahol életem legszebb káprázata tűnt el végleg a szemem elől. Ez a Kőrösi Csoma Sándor boddhiszattva, még lendületben van, vándorbotot tart a kezében, ő az alfa, ahogyan megértettem miért omega a másik. Hogy hogyan illeszkedik a vertikális út,
a horizontális úttal.
Valójában az indiai kultúra, vagy inkább erkölcsiség és őshagyomány, minden tekintetben átitatott a csakravartin eszmeiségével. A Mahábhárata
legfőbb üzenete és célja a világkirály eszmeiségének megjelenítése, a szó szerinti nemes és emelkedett ember bemutatása, heroizmus és erkölcsiség, beavatás: bukás és győzelem. Ez az a kincs, ami rövid és elfeledett üzenetként, de valóságában ott van
a szegedi Dóm téren. És hány magyar ember van, aki mindezt figyelmén kívül helyezi,
aki a kincset egészen más irányokban véli megtalálni, hány magyar van, aki sznobizmusnak tartja, ha valaki Indiával foglalkozik. Vagy; vajon hányszor vágták már Hamvas Béla fejéhez, hogy nem a magyar őshagyománnyal foglalkozott. Rajasthanban a mai napig a hunok leszármazottai élnek, a rádzsputok. Attila legendája őstörténetük részét képezi.
Rajasthan blogspot

A szegedi Kőrösi Csoma Sándor szobor egy síremlék, egy befejezett életút utolsó üzenete:
"Keressetek - kutassatok, mert az egész világ egyetlen nemzete sem talál annyi kincset kultúrájának gyarapítására - mint a magyar társadalom - az ősi indiai kultúra tárházában."
Kőrösi Csoma Sándor
Magyar Saiva Közösség